Svatební přání trošku jinak

Text a foto Ekulka

Můj skorošvagr se oženil. A protože jde o netradiční pár a i svatba nebyla tak úplně košer, vyrobila jsem pro ně i netradiční svatební přání.

IMG_4240

 Základ tvoří bílá strukturovaná čtvrtka o velikosti 15x15cm. Na přední stranu jsem nalepila menší čtvrtku se strukturou dřeva. Tyto papíry a čtvrtky jsem si poslední dobou velmi oblíbila a nejraději bych je používala všude. Na čtvrtku jsem ještě nalepila červená a „textová“ kolečka. Celý základ jsem dozdobila ještě razítky oválu a pruhu a všechno jsem obtáhla černým tenkým fixem. Některým kolečkům a „dřevěné“ čtvrtce jsem nakreslila ještě falešné šití.  Pak jsem ještě nalepila písmenka. Červená jsou z nějaké sady Basic Grey, černá jsem si vytvořila sama. Písmenka abecedy jsem si napsala do Wordu, vytiskla (bílé na černém pozadí) a pak už jsem jen vystříhala (vyřezala) obdélníčky s jednotlivými písmenky.

 IMG_4241

Na přední stranu už zbylo jen přidělat velkého tlustého Amorka. Je to naprosto úžasné razítko natištěné na bílé čtvrtce a vybarvené Copic fixy (připravila jsem si ho na Hurákurzu v Lukách, děkuji Kiarko!). Obstřihla jsem ho těsně kolem obvodu a přilepila pěnovou páskou na přáníčko.  Červené srdíčko jsem nakonec nanesla lepidlo Glossy Accents, aby se hezky lesklo a bylo plastické.

 IMG_4242

Nazdobila jsem i vnitřek přáníčka. Vlevo jsem vyrobila z „dřevěné“ čtvrtky kapsu na penízky, vpravo jsem nalepila stejně velkou čtvrtku, jako je na přední straně. Na tu jsem dopsala zbytek textu, nalepila datum a ozdobila kolečkem, razítkem a srdíčkem ve stejném stylu, jako je přední strana. Ozdobila jsem i zadní stranu a obálku, aby všechno spolu ladilo.

prani_1