CHSI 2013 / BIRMINGHAM… 2. den – neděle

Děkuji za komentáře, každý den z komentářů zpětně vylosuji jeden, který získá něco z veletrhu… Mám pro vás zlatou velkou tašku od DCWV, časopis Stamper… atd.

Jsme na veletrhu! … nejdřív jsme si musely vytisknout „propustky“ 🙂

Děvčata, je to tady plné scrapbookové nádhery, nevíme, kam dřív skočit. Až se zastavíme, pošleme jestě víc fotek.

Tim Holtz tu letos bohužel není, ale i tak mam obrovský zážitek Dyan Reaveley mi udělala do mého deníku obrázek s věnováním… Byla moc milá, věnovala se nám… A tak má úlovek s věnováním i Píďalka a Astarte 🙂

Můj úlovek od Dyan 🙂

Novinková razítka… Opět dokonalá, která musím mít…

Pár ukázek…

Smashové novinky 🙂 … Brzy je také naskladníme…

S Píďalkou jsem byla na workhopu Lindsay Mason a já konečně pochopila, jak tady na to 🙂 Postavička není vystřižená… byla na visačce jako první… Brzy vysvětlím v samostatném článku.

Basic Grey má nova alba na stejný princip jako Simple Stories… A k tomu samozřejmě spoustu doplňků.

Novinková Prima…

S Astarte jsem byla na workshopu Paper Artsy, kde jsme razítkovaly s novinkovými razítky a naučily jsme se „vzdálené pozadí“ …. Mohla jsem si tam vzít použitá razítka, mám tulipány 🙂

Workshop Paper Artsy…

Moje dílko 🙂

Večer jsme byly pozvány na předávání britských cen z oblasti craft and hobby. Tak jsme zvědavé, kdo se umístil. Zatím jsme se sklenkou usazeny u lila designovaných prostřenych stolů a zpívá nám jazzová zpěvačka.

Po chvilce se sál komplet zaplnil…

… a dostaly jsme i výbornou večeři…

Cen bylo moc, tleskaly jsme asi hodinu… vyhlašovaly nejlepší obchody, tvůrce craft pořadů, designéry… také nej blog. Na tuto paní jsme pak narazily druhý den, ukzovala nám novinkové šablony od Spellbinders. Mají teď skvělé novinkové šablony, které se kombinují s razítky.