Velká výzva pro Vás …. MOTÝL

Ekulka ze Scrapmafie objevila nádhernou motýlí výzvu pro celý svět… a HuráPapír ji samozřejmě bude podporovat.


Muzeum holokaustu v Houstonu organizuje sbírku RUČNĚ VYROBENÝCH MOTÝLŮ, ze kterých vznikne veliká výstava. Jejich plány jsou opravdu velké, chtěli by sesbírat 1 500 000 kusů. Každý motýl za jedno dítě, které zemřelo za holokaustu, na jeho památku. A proč motýl? „Motýl“ jsou verše českého básníka židovského původu Pavla Friedmana, který zahynul v Osvětimi. Tyto verše byly nalezeny v ghettu, kde Friedman před transportem do Osvětimi žil.

Jak má motýl vypadat:

  • motýl nemůže měřit víc než 8 na 10 palců (tj. 20,32 x 25,4 cm)
  • motýli mohou být z jakéhokoli materiálu, ovšem preferují se motýli 2D, raději co „nejplošší“
  • nepoužívejte glitry a třpytky!!!
  • ke zdobení nepoužívejte nic „k jídlu“ (těstoviny, bonbóny, cornflakes) a nic co by mělo tendenci časem měnit tvar, odpadat apod.

——————————————————————————————————-

Shodou okolností mi včera přišlo omylem objednané motýlí puzzle.  Je to obrázek, který zde vidíte. Samý motýl na 500 dílcích od firmy SPRINGBOK 🙂 A protože já na něco takového nemám trpělivost, je tu moje výzva pro vás.

Vytvořte podle zadavých podmínek motýlka a pošlete jej Ekulce. První z vás dostane tady to krásné puzzle. A aby to nebylo až tak jednoduché, motýl musí navíc splňovat tyto moje podmínky

  1. musí být na něm něco narazítkovaného
  2. chtělo by to i červenou a žlutou barvu, aby byl veselý
  3. hlavně se vám musí líbit 🙂

Takže… vytvořte motýla, spojte se s Ekulkou (napíše vám svoji adresu), pošlete jí motýla u kterého bude cedulka HURÁPAPÍR  a buďte první 🙂

Aktijka