Hned 3 deníky najednou… letní HURÁsoutěž :-)

Foto a text Katka D.

Tak i já jsem propadla cestovním deníkům a výletníkům. Můj první cestovní deník je z roku 2012 z dovolené v Řecku z Kréty, kde jsem trávila celých 15 dní s kamarádkami. V tomto roce jsem se scrapem začínala a co s krásnými fotkami, které nafotila jedna z mých kamarádek fotografek??

Potáhla jsem kartonové desky látkou ,  nazdobila přední stranu, na listy jsem použila barevné a čajem barvené papíry. Požádala kamarádku o svázání na zutteru a začala jsem lepit a něco málo i psát….

Když se zpětně na moji prvotinu „ cestovního smashe podívám“ vykouzlí mi úsměv na tváři a hlavně vzpomínám na krásně prožité dny u moře.

4

5

6

7

Jako druhý prázdninový deník, který presentuji mi letos vypadl z dílničky jen tak náááhodou. Když na blogu nabízela Keta-razítka ke stažení a vytisknutí denní zápisky na léto.

Požádala jsem o poslaní souboru a světe div se já začala každý den psát události co se staly. Zajímavé setkání, výlety, akce, návštěvy, kurzy… Myslím, že i tento způsob zaznamenání prázdnin je zajímavý a zase trochu jiný.

1

2

3

A můj třetí výletník čeká na své zápisky a fotky 🙂

8