Prázdninový deník 2015… nesoutěžní :-)

Foto a text Jitka Dušáková

Ufff, je po prázdninách. Opět neskutečně rychle utekly a opět byly krásné . Čím víc jsou děti větší, tím víc si prázdniny užívám i já :-). Letos jsme poprvé deníkovali s Filípkem společně. Filip sem tam psal a vybíral fotky a já lepila a dopisovala, když se mu zrovna nechtělo…

Jako základ deníku jsem využila nabídku KETY a použila její pdfko. Zase jsem si díky tomu vyzkoušela něco nového. Nelitovala jsem, moc se mi to líbilo. „Kalendáře“ jsem si vytiskla na bílé čtvrtky, vždy na jednu stranu … a na stranu druhou jsem lepila fotografie z daného týdne. Scrapbooking v tom nehledejte…. je to JEN DENÍK :-).

Desky jsou polepené kartony, moc se mi na to líbila a hodila sada čtvrtek  PERFECT VACATION.

IMG_7071

Mám zamilovanou veselou písmenkovou abecedu od Echo Park. Bohužel se už neprodává a já na deník využila několik „podpultových“ archů 🙂 Tato písmenka jsem použila na sjednocení celého deníku.

IMG_7072

Poslední dobou zjišťuji, že moc scrap materiálu nepotřebuji… asi proto, že ho mám tolik, že :-).

IMG_7074

Tak jak to u deníků bývá, využívala jsem různý propagační a obalová materiál…

IMG_7075

Verunce vždy tisknu její výběr fotek, které si sama lepí do svého deníku. Tam nepíšeme, Verunka si jej upravuje sama. A tento týden byla zrovna nemocná a moc chtěla do svého deníku fotku samotného Filipa… prý, aby měla památku, až Filip umře :-))))

IMG_7076

Návrat potetovaného Filípka z tábora :-).

IMG_7077

Filip byl letos opět na několika příměstských táborech a po každém nám říkal, že to byl ten nejlepší, který zažil :-). Já se mu tedy nedivím :-).

IMG_7078

IMG_7079

IMG_7080

IMG_7081

Vkládali jsme i diplomy co dostal…

IMG_7082

IMG_7083

A když bylo fotek moc, přidávala jsem navíc užší čtvrtky.

IMG_7084

IMG_7085

IMG_7086

Ve Vídni jsme v metru viděli lěžet na pultu 5 euro … samozřejmě jsme to tam nechali … jen já si bankovku musela vyfotit :-))), to se jen tak nevidí 🙂 Děti měly slíbeno, že pokud tam na zpáteční cestě bude pořád ležet, můžou si ji vzít … bohužel jsme jeli zpět jinudy… tak tam možná ještě leží 🙂

IMG_7087

IMG_7088

Tak co, stihnete se ještě zúčastnit naší letní soutěže? Pravidla najdete zde :-).

Přeji krásné babí léto!