STAMPOTIQUE… dokonalá závislost :-)

Foto a text Kakou

Kdo by neznal úžasná razítka Stampotique! Pravidelně Aktijku otravujeme o objednání a protože už je nás Stampotique závisláků několik, vyhlásili jsme v srpnu ATC swap.

DSCN2650

Pro ty, kteří ještě jejich kráse nepodlehli a nechápou naši „úchylku“ je tady přehlídka našich kartiček. Za sebe musím říct, že se přehrabuju, kochám a doufám, že uděláme ještě nějaký, protože ty kartičky jsou úžasné. Každá využila jinou techniku a z každé se můžu něco naučit. Tak jdeme na to 🙂

Jako první mi došly kartičky od Boženky (Božika). Jsou super vymakané a těším se, že jednou mi Božik ukáže jak to asi tak dělala 🙂

DSCN2634

Další z rychlíků byla Marcela. Dělala ATC poprvé a doufám, že ne naposledy 🙂

DSCN2636

U těchto kartiček mě dokonale napálila Kamča. Mě je totiž napřed vůbec nenapadlo otevřít. Měla je pěkně zabalené v pytlíčcích. Pořád jsem si říkala, jestli jí mám říct, že to není razítko Stampotique. No a až jsem to před tříděním otevřela, hrozně jsem se nasmála.

DSCN2639

Aktijka ty svoje pěkně vymazlila. Tuhle techniku musím určitě obkoukat. No a  asi taky nutně potřebuju tohle razítko 🙂

DSCN2643

Iriska mě přesvědčila, že nutně potřebuju šicí stroj.  A ta  šplíchací technika taky není marná!

DSCN2646

Já je klasicky dělala až na poslední chvíli. A protože některým členům naší domácnosti nebylo v tu dobu dobře, tak podvědomí zapracovalo 🙂

DSCN2642

Kiarka nám dovolila nakouknout na část její sbírky. Tajně ji podezřívám, že i kdyby nás swapovalo 30, stejně  by zvládla na každou kartičku použít jiné razítko. Bohužel jich udělala přesně, a tak jsem si nemohla nechat dvě :-). No budu si  muset doobjednat.

DSCN2644

Ilonka, ač nezávislák, se taky připojila a zvládla udělat něžnou romantiku a dostála svému stylu. Tleskám. Beruška je boží.

DSCN2631

A pak tu máme Helge. Hrozně jsem si přála mít kartičku od Helge :-). Její styl je tak jedinečný a pro mě nepochopitelný, že jsem měla velkou radost, když se připojila.

DSCN2647

Kačabinka a její zdánlivě jednoduchý styl. (Sakryš, jak ona to jen dělá). Kočku mám na poličce asi rok a pořád přemýšlím jak s ní  naložit. No a ono to jde úplně jednoduše a efektně.

DSCN2648

A nakonec dorazily kartičky Gabči – Peslíka. Tady nejenže potřebuju další razítko, ale i washi  pásku. Můj seznam se nebezpečně rozšiřuje. Moc se mi líbí jak to každá pojala po svém.

DSCN2649

 

Takže suma sumárum, máme každá přibližně takovouto sbírku 11 kartiček.

DSCN2650

Moc děkuji všem za účast, čas, který jste tomu  věnovaly a že jste do toho daly kus sebe. Jdu se kochat! 🙂

PS: Další várka Stampotíků je objednaná! Doufám, že dorazí během listopadu. Objednáváme je vždy přímo u výrobce a bohužel jim to trvá dost dlouho 🙁 … aktuální skladovou zásobu najdete TADY 🙂