CO POUŽÍVÁ SCRAPAŘKA…Kristýna V.

1. JAKÝ PROJEKT VYSTIHUJE VAŠI TVORBU?
Scrapování se věnuji 3. rokem.  Alba jsou spíš taková „smashoidní“:0D Vyrábím alba z našich výletů, akcí apod. Moc neumím pracovat se vzorovanými papíry, takže nejradši a nejvíc používám jednobarevný papír. Když je potřeba udělat nějaké přání, tak ho ráda vyrobím, ale není to to hlavní, co chci ve scrapbooku dělat.

IMG_22462. JAKOU POUŽÍVÁŠ ŘEZAČKU, TYP A ZKUŠENOSTI?
Říkala jsem si, na co mi bude řezačka, když mám nůžky a pravítko, ne? Ale je pravda, že řezačka je mnohem rychlejší a přesnější. Já vlastním tu od Tonic Studios. Mám ji rok a ještě jsem žiletky nevyměňovala. Je ale pravda, že teď, když řežu fotky,  jsou okraje trošičku otřepený.

3. NEJPOUŽÍVANĚJŠÍ RAZÍTKOVACÍ BARVY
K razítkování jsem se ještě nedostala, ALE! Vlastním abecedu, u které už barvy byly a razítka už mám také nachystaná, barvy jsem si ještě nepořídila.

4. JAKÉ POUŽÍVÁŠ LEPIDLO?
Chvíli jsem používala roller z dm, ale strašně rychle jsem ho měla spotřebovaný, takže jsem přešla na oboustrannou pásku. A když nestačí ona, vytáhnu klasické vteřinové lepidlo.

5. JAKÝ PREFERUJETE TYP ALBA, VELIKOST?
První album bylo klasické – třicítkové. To mi přišlo moc velké, nedokázala jsem využít ten prostor. Druhé album je 20×20, to je zase malé a album z letošního roku bude formátu A4 a uvidím, co bude nejlepší. První 2 alba jsou svázaná knihařskými kroužky a třetí nejspíš bude v eurofóliích a v nějakém hezkém šanonu.

IMG_2245

IMG_2244

IMG_2236

6. JAKÉ TECHNIKY POUŽÍVÁTE?
Nemám ráda moc zdobené stránky, ani je moc vytvářet neumím. Takže se na mých stránkách objevují rámečky, brads, hodně journaling apod.

IMG_2238

7. JAK PÍŠETE JOURNALING?
Na stránkách se objevuje hodně popisků, abych si i za několik let vzpomněla, co se dělo. Všechny texty si píšu ručně. Na některých stránkách jsou nadpisy z předvyražené abecedy, ale jinak mám vše napsané rukou.

IMG_2241

IMG_2239

IMG_2237

IMG_2243

8. EMBOSOVÁNÍ… CO NA NĚJ POUŽÍVÁTE?
Embosování jsem ještě nezkusila, ale ráda se přiučím:0)

9. JAKÁ RAZÍTA MÁTE NEJRADĚJI?
Jak už jsem psala, k razítkování jsem se ještě moc nedostala, ale mám nachystaná razítka z letní hurásady, abecedu a pak razítka dopravních prostředků, která jsem našla na půdě – hrávali sme si s nimi, když jsme byli malí.

———————————————————–

Zapojíte se i Vy? Představíte svoji tvorbu a odpovíte na naše otázky? … těšíme se!!!