Plánujeme podruhé: … PODZIMNÍ VELETRH V BIRMINGHAMU

Text Aktijka

Loni to bylo úžasné a letos plánuji, že se znovu zúčastním. Podle Vašich emailů už teď vím, že nás tam bude víc 🙂 … což je super a třeba se tam potkáme. Samozřejmě kdo tam bude chtít trochu navést, ráda pomůžu a může se mnou. Naopak kdo bude chtít být jen tak sám, nebojte, lehce se tam mineme, veletrh je veliký!!!

Přidáte se?? :-) … pokud by nad veletrhem někdo přemýšlel, zjednoduším mu to….

  1. JAK SE TAM DOSTAT … v úterý 4.11. letí letadlo společnosti RYANAIR z Bratislavy přímo do Birminghamu… na letenky stále ještě čekám, nemám je objednané... V ceně máte pouze příruční zavazadlo nebo palubní kufr. Z důvodu nákupů doporučuji přikoupit 15kg kufr. Taky je možnost až podle nákupů koupit kufr až na místě a přikoupit „letenku“ pro  kufr až v Anglii pouze na zpáteční cestu. (Mám vyzkoušeno, pěkný velký kufr seženete za cca 20-30 liber + 20 liber doplatek k letence. Na letišti jsou počítače s tiskárnou.) U společnosti RYANAIR Vás tak nějak nenásilně nutí do jejich pojištění… je moc drahé, neberte si jej 🙂 … pojistěte se tady! Kdo by chtěl letět z Prahy, jde to do Londýna a vlakem přejet do Birminghamu … nebo koupit letenky s přestupem přes Amsterdam do Birminghamu.
  2. KDE SPÁT … budeme tam 4. – 8.11. 2014 (tj. od úterý do soboty) a budeme spát v osvědčeném hotelu ETAP. Je levný (cca 600,-Kč na osobu a noc), čistý … a dá se to :-) Už je několikrát vyzkoušený. Pokoj můžete rezervovat na BOOKING.COM . Hlavní výhoda tohoto hotelu je úžasná dostupnost kamkoliv. Vyjdete z letiště a po pár krocích jste v hotelu … vyjdete z hotelu a po pár krocích jste u minivláčku, který Vás odveze zdarma přímo na veletrh … nebo vyjdete pár kroků z hotelu a jste na zastávce autobusu, který Vás odveze do centra města (za cca 4-5 liber zpáteční lístek… na autobus musíte mít peníze přesně!!! NEVRACÍ!!! Taky vyzkoušeno :-)). Vedle hotelu ETAP jsou ještě další 2 hotely pro náročnější klienty … IBIS ( tam to vychází na cca 1100,-Kč za noc nebo 4* NOVOTEL za cca 1400,-Kč na noc pro osobu). POKOJ SI REZERVUJTE CO NEJDŘÍVE!!! Čím víc se blíží náš termín, tím víc se zvedá cena.
  3. VELETRH 6.-9.11. 2014 … ten je pro veřejnost a dá se přes inetrnet koupit lístek na 2 dny za 17 liber. Píší, že v ceně máte 3 workshopy zdarma, ale ve skutečnosti jich můžete mít mnohem více …
  4. INTERNET … v hotelu ETAP je wi-fi, která celkem rozumně běží. Na pouštění filmů apod. ale nestačí… Kdo potřebuje vyšší rychlost, tak si přes internet může přikoupit za cca 6 liber na 24 hodin.  + je na letišti internet zdarma a je tam plno laviček. Připojení je také na veletrhu a v restauracích…

POKUD MÁTE DALŠÍ OTÁZKY OHLEDNĚ VELETRHU, TAK PROSÍM DO DISKUZE, ABY SE TO PAK LÉPE DOHLEDÁVALO 🙂 Pokud budu vědět, ráda zodpovím. A řeknu Vám, strašně se těšíííím!!!!!

V Birminghamu nashledanou :-)

Aktijka