Brněnské tričkování s Aptákem :-)

Foto a text Aktijka

I my v Brně jsme tu měly  „Aptáka„.  A moc jsme si to všechny užily 🙂 Irena Apták je úžasná. Vysvětlí, poradí… a hlavně ochotně pomůže. To její cákání, stínování „špinavou vodou“ se musí vidět na vlastní oči (i vy můžete už příští týden na veletrhu FOR TOYS u Aladinů 🙂 )

Na cca 3 hodinovém kurzu jsme si každá za pomoci Ireny narazítkovaly a domalovaly tričko. Některé z nás byly hodně kreativní a pouštěly se i do složitějších malůvek sami, někdo se spoléhal na odborníka 🙂 Já byla ta, co se spoléhala…

… a jsem moooc spokojená 🙂

Moje představa se 100% naplnila. Chtěla jsem příšerku a aptákovou kytku… a jak tričko vzniklo?

Nejprve jsem si narazítkovala podklad…

… a pak už jsem se bála a čekala na Irenu :-))))

Po příšerce, kterou mi Irena s neskutečnou lehkostí namalovala jsem se odhodlala a sama si nakreslila aptákovskou kytku…

… a pokusila se ji vymalovat 🙂

No a záverečné domalování, kontury, cákance…. už mám opět od Ireny 🙂 A jak tak koukám na tu fotku, skutečnost je ještě mnohem hezčí.

A k ostatním… 🙂

Z Košic za námi přijela Evka s maminkou (vstávaly ve 3 hodiny ráno, aby byly v 13 hodin v Brně…. obdivuji!) Ty byly nejodvážnější a razítkovaly, malovaly… a Irena jim trička jen krásně dostínovala.

Kiarka… ta měla jasnou představu 🙂 Chtěla hortenzii. Našla si fotku na telefonu, ukázala Ireně a ta ji namalovala tááák dokonalou, že jsme všechny jen koukaly, co všechno s barvičkama jde.

… a na druhém tričku chtěla Kiarka sebe, jak fotografuje a pozoruje okolí… taky dokonalý!!!

A tady už mám mix ostatních…

Triček bylo víc, ale já všechny vyfotit nestihla. Den s Irenou Aptákem neskutečně rychle utekl 🙂 Bylo to úžasné. DĚKUJEME!!!