Můj první SMASH z dovolené v Řecku… 2. část + KETA RAZÍTKA :-)

Foto a text Aktijka

Uff … loňský „smash“ mám hotový 🙂 A přiznávám, že bez KETA razítek bych jej asi nezvládla. Tak jak mnozí z Vás, jsem na nich závislá. A Keta nám všem za poslední měsíc dala co proto… tolik krásných novinek tu dlouho nebylo. Dnes jsem měla tu čest opět jako první nabídnout další várku razítek, tentokrát přáníčkovou.

Tady je ještě pár „nových“ stránek… Aby se smash dobře otáčel, několik stránek jsem vytrhala. Vytrženou stránku jsem použila na desky.

Ze smashe mám radost. Nevěřila jsem, že jej na dovolené opravdu budu dělat, a už vůbec jsem nevěřila, že jej pak doma dodělám. Trvalo to dlouho, ale je hotový… a celá rodina stále dokola prohlížíme a vzpomínáme.

Za měsíc jedu „opět“ na dovolenou … a už čtvrtý rok opět do Nei Pori (tři roky si už říkáme, že musíme jinam 🙂 … a nic lepšího nikdy nenajdeme). Opět budu brát SMASH a jsem hodně zvědavá, jak jej letos udělám, aby nebyl stejný 🙂 Už teď vím, že si vezmu tiskárnu na fotografie, razítka od Kety…. a něco málo k tomu.

Pokud se chystáte na dovolenou nebo jen na výlety, nebojte se a deníkujte!!! Zvládne to každý … a pokud k tomu použijete navíc razítka od Kety, bude to snazší 🙂 Hodně Vám napoví jak stránku dozdobit, zakryjí nedostatky… a každá stránka bude originální. Razítka kombinujte… já jsem v letním deníku použila zimní razítka, přáníčková… můžete natisknout jen část textu, různě je pospojovat…

Přeji všem krásné tvoření! Těm, co mají nyní jiné starosti, přeji hodně sluníčka a rychlé vyřešení problémů…

Aktijka