SIZZIX … a vše kolem něj …

Nyní i u nás máte možnost objednání vyřezávací a embossovací mašinky BIG SHOT, SIDEKICK nebo pouze embossovací mašinky TEXTURE BOUTIQUE … vše včetně příslušenství. Velkou výhodou těchto mašinek je, že se dají použít šablony určené i pro jiné strojky. Např. u značky Papermania se dá najít pár šablon, které jsou určeny pro embossování za velmi výhodné ceny.

BIG SHOT … je největší mašinka. Není na elektřinu, šablona se „protahuje“ pomocí kliky. Rozměry mašinky jsou 36 x 21 x 16 cm. Maximální šířka použitého papíru je 15,5 cm. Orientační cena je 2.600,-Kč Mašinku budeme dodávat i s českým návodem.

SIDEKICK … je malý bráška. Rozměry mašinky jsou 13 x 12 x 8 cm. Také pracuje pomocí kličky. Má speciální vakuovy systém, kterým se snadno přichytí na rovnou desku stolu. Maximální šířka papíru, který se dá použít je 6,5 cm. Orientační cena je 870,-Kč.

TEXTURE BOUTIQUE … je určen pouze na embossování. Nedají se zde používat šablony na vyřezávání.  Rozměry jsou 20 x 13 x 23 cm + madlo 6,5cm.  Jde do něj vložit šablona o maximální velikosti 12,18 x 17,81cm (neoriginální šablona od Papermanie je široká 11 cm).  Orientační cena mašinky je 950,-Kč

Šablon na vyřezávání a textur na embossování je hodně. Vybere si určitě každý.  Nabízí se jak jednotlivé drobné motivy, tak i šablony na kompletní složité přáníčko … Napište nám, co by jste si přáli … uděláme vám nabídku.

Příklady vyřezávacích  šablon  …

(orientační cena je 420,-Kč)

Embossovací – texturové  šablony …

(orientační cena těchto textur je 230,-Kč)

(orientační cena je 97,-Kč)

Pokud se scrapbooku chcete věnovat více, určitě se vám nějaká mašinka bude hodit. Já mám Silhouette a nejvíc ji využívám na vyřezávání písmenek. Každá mašinka má své výhody i nevýhody … a já zjišťuji, že bych je potřebovala všechny 🙂  Sizzix je super volba pro ty, které chtějí mít vše hned při ruce. Není to zdlouhavé … pouze vyberete papír, vložíte jej mezi šablony a řežete …

Krásný scrapbookový den i noc přeje Aktijka