Birminghamská ohlédnutí… razítka JOFY

Foto a text Astarte

Dnes bych vám chtěla představit tu nejhezčí kolekci razítek (alespoň pro mne), kterou jsem na veletrhu potkala – JOFY od PaperArtsy.

Potkaly jsme se s nimi nejprve na workshopu PaperArtsy, kde jsme s Aktijkou tvořily desky deníku.

Pro naše české scrapbookařky pak Aktijka tento workshop předvedla na jarním kurzu v Lukách, takže účastnice již měli možnost seznámit se a pokochat s těmito úžasnými razítky naživo a dokonce už i koupit. Všech 8 sad se rozprodalo…

Na workshopu na veletrhu nás tato razítka velice nadchla, často jsme pak brousily kolem stánku PaperArtsy, prohlížely si nejrůznější dílka vytvořená pomocí těchto razítek a vzdychaly a toužily. Myslím, že většina scrapbookařek by dopadla stejně, však se podívejte 🙂 Fascinuje mne, jak z kytičkových razítek dokázali vytvořit i ne přímo kytičkové obrázky – například ten ptáček je dokonalý.


Aktijka to nakonec nevydržela a pídila se (= zeptala se přes Píďu), nemohla-li by si aspoň tu jednu sadu, ze které jsme tvořily na workshopu, na památku zakoupit. Pán u stánku byl grand, razítka jí věnoval a my s Píďou jsme strašně záviděly 🙂

Celou kytičkovou kolekci tvoří čtyři velké, ne zrovna nejlevnější, ale naprosto úžasné sady, a k tomu ještě menší razítka s lístečky, bublinkami, malými kytičkami a také je tam přímo přáníčková sada s textem a kytičkou.

Podívat se na všechna obsažená razítka i na další ukázky můžete na blogu PaperArtsy.

Nákup si domluvte s Aktijkou 🙂

PS: Jak už si mnozí z Vás všimli… možnost předobjednávky najdete zde