Rychlopřání aneb jak darovat penízky…

Foto a text Ekulka

Rozhodli jsme se jedné slečně k narozeninám věnovat penízky, ať si sama koupí, co jí udělá největší radost. Jako správná scrapařka přece nepůjdu s penězi v obálce, bylo potřeba je předat originálněji. Nápadů, jak předat peníze jsem měla několik, limitovaná jsem byla pouze časem, měla jsem na něj zhruba hodinu. Rozhodla jsem se tedy pro růžové šatičky (stejně si myslím, že penízky padnou na oblečení :).

Z bílé čtvrtky jsem si vystřihla základ přání tak, že v ramenou je ohyb, sklad. Potom jsem z puntíkaté čtvrtky vystřihla šaty, kapsu na šaty a sukýnku, kterou použiju uvnitř (vložím do ní peníze). Vše jsem ozdobila a obšila na stroji. Kapsičkou vpředu jsem ještě dozdobila mašličkou a gratulačním razítkem.

Dovnitř jsem vlepila „sukni“ tak, že vytvořila kapsu (nalepila jsem jí pouze na bočních a dolním okraji) a na ní natiskla ještě jednou gratulační razítko. Do vzniklé kapsy jsem zasunula peníze (byly české, ale Eura se mi na fotku hodila víc barevně :). Na bílou plochu nad jsem vepsala přání a přidala podpisy. Za půl hodiny bylo hotovo a podle reakcí obdarované potěšilo (doufám, že i samotné přání, nejen vložený obnos :).