HERO ARTS 2013… razítkovací barvy + razítko S5723

Foto a text Aktijka


Hero Arts je v razítkovém světě pojem, každoročně se napjatě čeká na jejich novinky. Dělají nám to napínavé, postupně zveřejňují ukázky… mají skvěle propracovaný marketing 🙂 Díky tomu já nevydržím a objednám „něco“… to „něco“ týden před zveřejněním novinek mi dodavatel pošle…. cca 3 dny před zveřejněním, mi přijde tajný mail, kde je termín, kdy se poprvé razítka mohou zveřejnit a zazipované fotky všech razítek. Samozřejmě nevydržím a kouknu na ně 🙂 .Celé to kolem je šíleně napínavé… a to já ráda 🙂 Mám moc ráda jejich razítka, líbí se mi jejich stránky, blog… je to pro mne dokonalá a krásná firma.

Letos jsem opět dostala 3 propagační DEMO SADY, kde jsou nová razítka, razítkovací barvy, řezací šablonky na BS, perličky, stužky, potištěné papíry, barevné základy přáníček… a plno dalšího. Kdo se účastnil naší Hero párty, vše vyzkoušel 🙂 … já bohužel ten den neměla čas, tak jsem jen sem tam tvoření přihlížela. Před Vánoci to je vždy časový sešup, dny ubíhají neskutečně rychle. Proto já se k demo sadám dostala až po Vánocích. Jeden večer jsem si na jídelním stole rozložila jejich novinková razítka, razítkovací barvy a základy přáníček.

Zaměřila jsem se na razítko, které bych si určitě jen tak nekoupila. Na první pohled mi tohle razítko přišlo takové jednorázové. Nakonec mne ale velmi mile překvapilo a určitě jsem jej nepoužila naposled 🙂

S razítkem jsem si hrála celý večer. Razítkovala jsem Hero razítkovacíma barvama… a stávám se na nich závislá 🙂 Není to láska na první pohled, protože když s nimi poprvé razítkujete, tak se otisku leknete… je takový jakoby flekatý, divný…

… ale po zaschnutí… to je paráda 🙂 Výsledek je jemný, přitom výrazný… prostě nádherný.

Přáníčka vznikla jen tak, různým kombinováním 🙂 … texty jsem použila český od Kety, tiskla jsem je černou barvou Versafine.

Tady navíc úžasné pozaďové razítko S5637

… na blogu Hero jsem okoukala, že se může podklad udělat i vícebarevně…

… další pozaďové razítko, tentokrát CG504 je cling a nebo ve dřevě…

Když na přáníčka teď zpětně koukám, plno věcí bych změnila 🙂 , ale mám stále radost, že jsem se do toho pustila. Hero razítkovací barvy jsou nádherné. Úplně jiné než distressky, nedá se to srovnávat. Jsou dražší, nejsou k nim zatím náhradní náplně… ale určitě stojí za vyzkoušení. Myslím, že pro většinu z Vás budou po vyzkoušení srdcová záležitost.

Pokud nad barvama ještě váháte, tak ještě chvilku váhejte… v lednu budou novinková „mini“ balení 🙂

Cena balení bude cca 239,-Kč … 59,-Kč za jednu barvu 🙂 Hlídám jejich naskladnění, takže jak je zveřejní veřejně, budeme je samozřejmě pro Vás mít.

Přeji všem nádherného Silvestra a šťastný nový rok!  Zítra vložím úžasný článek o kalendářích, tak nakoukněte 🙂

Aktijka