Sn@p kalendář alá Ekulka :)

Foto a text Ekulka

Miluju Sn@p! Od první chvíle, co jsem ho viděla u Aktijky naživo. Myslím, že se Simple Stories tato kolekce opravdu povedla.

Úžasně zvolili barvy – pestré odstíny smíchali s „kartonem“ (craft čtvrtkami) a použili skvělé vzory – puntíky a proužky jsou nesmrtelné. Skvělý nápad je tyto papíry vyrábět nejen ve formátu Sn@p! pořadače, ale i ve velikosti třicítkové stránky a ve velikosti 15×15 cm. A pak jsem objevila, že Sn@p! vyrábí i papíry velikosti A6 a kartičky s nápisy velikosti A7.

Moc se mi líbí i jejich nápisy. I když některým z vás anglické nápisy vadí, já je používám častěji než české. A co teprve samolepky tvarů – lidičky, obláčky, foťáky, srdíčka, „lepící pásky“.  No prostě, jsem ze Sn@p!u nadšená. A tak když mi přišel balíček z Hurápapíru, hned jsem musela vše nově objednané vyzkoušet a zpracovat. A protože se Vánoce blíží mílovými kroky, tak na čem jiném, než na kalendáři. Za odpoledne a večer se mi podařilo vytvořit hned dva. Oba jsou pro mé přátele, proto jsem v klidu používala všechny ty anglické nápisy.