100% Valentine … další valentýnské přáníčko :-)

Foto a text Astarte

A k letošnímu Valentýnu si dáme ještě jedno čokoládové přáníčko – tentokrát vyloženě pánského jednoduchého stylu.

Jak jsem jsem v obchodě tyto čokoládky s procenty zahlédla, usadila se mi v hlavě neodbytná myšlenka na jejich využití. 38, 52, 85 … 100 procentní. Takový nápad musí přece pánský technický mozek ocenit, o čokoládě ani nemluvě.
Jako hlavní podklad jsem vybrala elegantní přírodní papír, pochází z akvarelového uměleckého bloku Via Felt s vláknem. Používám ho moc ráda. Chvíli jsem probírala kuchyň, než jsem našla vhodnou velikost skleničky
na kruhový otisk. Použila jsem tmavě hnědou akrylku, barvu jsem lehce naředila a opatlala štětcem po spodku sklenice. Je to už hodně profláknutá technika, ale výsledky jsou stále působivé 🙂 100% jsem napsala černou fixou, na konci jsem to pak ještě obtáhla hnědou, takže jsem získala ten správný tmavohnědý odstín.

Na vrstvený podklad přáníčka jsem použila čtvrtky přibližně stejných barev, jako jsou na čokoládkách (myslela jsem na to už při výběru čokolád, aby mi pěkně ladily). Okraje jsem udělala různě široké, určitá nepravidelnost dodáva dynamiku a šmrnc. Ze stejného důvodu nejsou rozestupy mezi čokoládami shodné, ale prodlužují se.

Nadpis jsem si vyřízla na Silhouettu z oblíbené samolepicí fólie. Místo slova VALENTINE můžete samozřejmě dát cokoliv jiného, osobnějšího nebo pro dotyčného inspirujícího – tak, jak jsem to nakonec udělala já (ale to už neuvidíte 🙂 …

Je to přáníčko pro muže s vytříbeným elegantním vkusem, tak doufám, že ho nezklame 🙂