Stužkové přáníčko pomocí SEW RIBBON

Tady té pomůcce jsem dlouho odolávala, až jsem neodolala 🙂  A jsem moc spokojená, předčila moje očekávání. Postup, jak s šablonou pracovat najdete ve slovníku.

Na podobné přání potřebujete:

Postup:

Na řezačce jsem si uřízla kartičku o něco menší než je polotovar přáníčka a její kraje jemně „ušmudlala“ pomocí blending tool. Vzala jsem si už použitou houbičku od hnědé barvy a rovnou jemně šmudlala…. zatím jsem distress barvu neotevírala.

Pomocí šablony  SCALLOP jsem prorazila místa na protažení stužky. Natiskla přáníčkový text…  a začala jsem provlékat stužky. Zelenou stužku jsem protáhla každý pruh z jiné strany, aby se to dole víc uzavřelo. Nemám ještě tolik zkušeností se SEW RIBBON … zpětně si uvědomuji, že jsem mohla stužku víc utahovat 🙂 Tuto kartičku jsem nalepila na polotovar  přáníčka.

Pak přišel na řadu razítkovaný motiv. Aby byl výraznější, použila jsem černý embossovací prášek. Po zatavení prášku embossovací pistolí jsem motýlka vybarvila pomocí distress barev a houbiček na blending tool a vystřihla. Motýlka jsem pomocí 3D pěnové pásky nalepila na přáníčko, aby byl vystouplý.

Na sew ribbon se mi líbí, že je to zas něco jiného než jen stužky nalepit. Není to pomůcka, kterou nutně potřebujete a za ty peníze dostatečně využijete, ale kdo si ji pořídí, bude spokojen 🙂