Návod na embossované přání s distress inkousty

Chtěla jsem si vyzkoušet něco jiného, co pro mě není typické 🙂 Pustila jsem se do přáníčka, kde jsem použila pouze horké embossování a distress barvy. Nepoužila jsem ani kousek barevného papíru, vše jsem si barvila sama.

Na podobné přání potřebujete

Postup

Naembossujte si na bílý papír obrázek cca 11 x 15 cm. Vhodné je velké razítko typu BACKGROUND „pozaďové razítko :-)“ Když nemáte, nevadí, můžete použít i malé a otisknout jej vícekrát vedle sebe… např. krucánky, kytky apod.

Před embossováním jsem použila antistatický sáček. Motiv na mém razítku je celkem složitý a potřebovala jsem, aby zbytek emboss prášku z papíru snadno sklouzl.

Po zatavení prášku přišly na řadu DISTRESS barvy od firmy Ranger. Na barvení mi nejvíc vyhovuje BLENDING TOOL. Barvila jsem vícebarevně, po kouscích….

Až jsem měla celý obrázek vybarvený, ořízla jsem jej a rozdělila na 3 pruhy. Pak jsem si nachystala základ přáníčka, kde jsem celou přední stranu nabarvila červeně… nalepila jsem na ni tři proužky, přidala kartičku s přáníčkovým textem, uvázala stuhu a měla hotovo.

Vždy dbejte na to, aby vnitřní část přáníčka nic nerušilo, proto i stuhu mějte hezky začištěnou. Já si většinou na hřbetu přání vystřihnu proužek, stuhu provléknu a na přední straně udělám mašličku.

Přáníčko mi na první pohled přišlo celkem smutné, ale už si zvykám 🙂 Přijde mi víc pánské… tak jak bude příležitost, nějaký chlap jej dostane.

Přeji všem veselého Silvestra!

Aktijka