Exploding box / vyskakovací krabička… inspirace pro sportovce

Foto a text Jitka Dušáková

Tak, krabička předána, oslavenci popřáno… a Verunku mám doma zpět. Na tuto oslavu se dcerka hodně připravovala a řešila, jaké přáníčko spolu vyrobíme. Byla i tak trochu… jak to napsat… vytrvalá a neúnavná :-).

Beze jména

Ríša je velký sportovec. Celé léto trávil na vodě a trénoval Wakeboarding.  Téma bylo jasné. Mám moc ráda exploding boxy, proto jsem si objednala u úžasné fimařky Kakou postavičku do krabičky. V hlavě jsem si vysnila, jak bude krabička vypadat…. ALE… pak přišel den, kdy jsem si od Kakou převzala figurku a měla jsem začít s Verunkou vyrábět krabičku. Myslím, že je všem jasné, že jsem najednou na vysněnou krabičku neměla ty správné papíry, ozdoby… a vůbec nevěděla, jak začít 🙂

Nakonec jsem na tuto krabičku použila:

  • základ krabičky, polotovar od Scrapince
  • 2x čtvrtka s vodou je Kaisercraft / Makai
  • samolepky NAROZENINY
  • oboustrannou lepící pásku
  • nůžky, tavnou pistoli, černou bavlnku, kousek párátka…

 

IMG_2596

Tím, že je krabička s vyznačenými ohyby, je kompletace velmi jednoduchá a rychlá :-). Všechny strany jsem polepila čtvrtkou… Velkou službu udělaly naše průhledné samolepky. Verunka mi u všeho zdatně asistovala.

IMG_2601

Pak Verunka napsala přání, které jsme spolu vlepily na jednu stranu krabičky. Postavičku jsem přilepila tavnou pistolí…. a lano protáhla až do víčka.

IMG_2603

Verunka se dlouho nemohla smířit s tím, že jsem kousek jejího přání odtrhla… a prý škaredě. Ale já si to nakonec obhájila :-).

IMG_2611

IMG_2608

IMG_2625

IMG_2629

IMG_2612

IMG_2605

IMG_2618

Moc jsem si výrobu krabičky s dcerkou užila. Verunka je opravdu moje 🙂 … po dokončení hned řešila, že by si krabičku nejraději nechala pro sebe :-). Já se taky se vším nerada loučím a hodně vždy přemýšlím, jestli si to obdarovaný zaslouží. Jsem lakomá :-).

PS: Zrovna dnes odpoledne mi volala moje maminka. Prosila mne, že na listopad potřebuje… NĚJAKÉ OPRAVDU KRÁSNÉ PŘÁNÍ, ALE FAKT MUSÍ BÝT KRÁSNÉ 🙂 Máme s Verčou další cíl na tvoření…budeme tvořit OPRAVDU KRÁSNÉ PŘÁNÍ :-))))

Přeji všem spoustu času na tvoření!

Jitka