Typy razítek

Foto a text Katka Dachovská

Každý, kdo pracuje s papírem si dříve nebo později zamiluje razítka. Existuje jich nepřeberné množství. Firmy se předhánějí v tom, jaké razítko navrhnou, vyrobí. Internet je plný krásné inspirace co s razítky dělat. V dnešním videu vám ukážu takové základní dělení. Jako vždy, neexistuje nic oficiálního, razítka jsem rozdělila hlavně podle materiálu. Jelikož se nejedná o žádné složité video, dnes k němu nebude PDF soubor.


O razítkách se dá mluvit hodiny, snažila jsem se mluvit krátce, ale upřímně moc mi to nejde, když vám toho tolik chci říci.

Pokud se vám některé z razítek, které ukazuji na videu líbilo, napište do Hurá Papíru a pokud se nejednalo o opravdu starý set (jak firmy vyrábí nové a nové motivy, tak samozřejmě pak přestávají ty starší prodávat), nebude problém ho objednat.

Pokud jste sběrateli razítek od určité firmy, jejichž sortiment Hurá Papír má, nebojte se také napsat si o novinky! Obchodníci to mají dnes velmi těžké, je tolik krásných věcí a nelze vše mít skladem, proto je právě komunikace se zákazníkem velkým plusem. Prodejce je informován o tom, co se vám líbí a vy nejste ošizeni o novinky vámi oblíbené značky.

Přeji prima den
Katka Dachovská