Ekulka má životní lásku :-) … PENNY BLACK

Foto a text Ekulka

Razítka Penny Black jsou má životní láska! Letos mi jedny nadělil Ježíšek, další jsem si nadělila sama po Vánocích J A protože zase prořídla moje zásoba „Co kdyby“, bylo třeba vyrobit nějaká přáníčka do zásoby.

4

Razítka nejdřív otiskám na akvarelovou nebo obyčejnou čtvrtku StazOnem. Potom přicházení na řadu moje oblíbené akvarelové pastelky. Sadu, kterou vidíte na fotce, mám už 8 let, a z poloviny pastelek jsou už jen pidikousky. Ježíšek letos ale zjistil, že není třeba kupovat celou novou sadu, ale že je možné doobjednat jen určité vykreslené barvy, takže mi tu barvy, které moc nepoužívám, neleží dvakrát. Vybarvená razítka rozmyju tenkým štětcem a případně doplním bílou gelovkou. Potom je ještě vystřihnu.

1

 

Na tyto přáníčka jsem si připravila bílé čtvrtky, těm jsem vyrobila pozadí (vlnky, tečky, chevron) pomocí razítkovacího polštářku, šablony a houbičky a nakonec jsem ještě prskla trochu spreje. Bílý podklad jsem přilepila na barevnou čtvrtku.

2

 

Pak jsem přilepila vystřižená razítka. Všechny balónky jsem podlepila pěnovou pásku, takže jsou plastické. Nakonec jsem přilepila gratulační nápisy a vše bílou čtvrtku ohraničila černým tenkým fixem.

3