Letní HURÁsoutěž je tu!!!

Foto a text Jitka Dušáková

Také už scrapujete nějaký ten rok a zdá se Vám, že děláte pořád vše dokola? Já letos „konečně :-)“ letěla jinam než do Řecka, k tomu jen na 8 dní, tak jsem si přibalila pouze fotoaparát.

Mám za sebou už několik různých „deníků“ z dovolených. První, takový větší, byl SMASH z roku 2012… následoval SMASH 2013, ten už byl „lepší“, propracovanější :-). Další rok bylo opět Řecko, ale na SMASH nebyla nálada, tak jsem si vyrobila SLOŽKOVÉ ALBUM…. a letos jsem chtěla zase něco jiného, proto jsem se pustila do 3D KRABIČKOVÉHO MINIALBA. Moc se mi líbila krabička od Jíti, tak jsem se u ní inspirovala :-). Podrobný návod na krabičku najdete na našem blogu.

ALE… díky nemocem dětí apod. to vypadá, že ji budu tvořit ještě dlouho, tak tady zatím jen ukázka.

0000

PicMonkey Collage

 

A teď k naší soutěži. Tvoříte prázdninový deník nebo album? Máte jej netradiční? Prostě takový nějaký jiný… nebo naopak úplně „obyčejný“? Pochlubte se nám!!!! Vyfoťte deník včetně detailů (nejlépe 5-10 fotografií), napište nám k tomu text, proč a jak deník vznikl a poštete nám fotografie na email jitka(zavináč)hurapapir.cz…  do předmětu PRÁZDNINOVÝ DENÍK. Tato soutěž je pro všechny včetně začátečníků a jejich prvních deníků!!!

Během prázdnin budeme na blogu postupně zveřejňovat Vaše deníky. Za každou inspiraci (článeček), od nás budete mít slevu na našem e-shopu ve výši 100,-Kč. 10.9. bude tato akce ukončena a 11.9. ze všech vašich inspirací vybereme jeden, pro nás nej nej nej… tento projekt získá navíc slevu 300,-Kč na našem e-shopu.

Moc se těším na vaše projekty!!!

Přeji krásné léto, Jitka D.