CHA 2015 – USA / Anaheim… 5.den

Foto a text Jitka Dušáková

Je poslední den veletrhu v USA. Je to hodně znát už na tom, že je všude velmi málo lidí. Scrapbookové osobnosti tu dnes moc nejsou a vystavovatelé pomalu balí. Jsem moc ráda, že jsem mohla zažít i tento den… je to tak nějak jiný veletrh 🙂

Ráno jsme hned začaly u Clearsnap, měly jsme tu větší workshop. Opět jsme dostaly dárkový balíček… a opět jsme už přemýšlely, jak tyto „gramy“ dostaneme do našich přecpaných kufrů :-).

IMG_4454Tvořily jsme přáníčka. Byly to celkem známe embossovací techniky. Naše lektorka říkala, že tady u těch technik je účelem spotřebovat co nejvíce embossovacího prášku. A že jej tedy padlo 🙂

IMG_4456

Ještě jednou jsme se vrátily na stánek Heidi Swapp, jestli to fakt myslí s prezentací vážně… myslela… opět tam byla laminovačka a něco málo k tomu. Říkají tedy, že to není obyčejná laminovačka, že prý hřeje po celé ploše a ne jen na konci jako „klasické“ laminovačky… ale já tedy myslím, že to je jen „obchodní trik“… možná se ale pletu 🙂

IMG_4457

Na stánku AMY TANGERINE byla stále usměvavá Amy Tan. Tak jako všechny scrap osobnosti, byla neskutečně milá a ochotná. Osobně nám ukázala novinky, vyfotila se, podepsala….

IMG_4462

Obědváme přímo na veletrhu a dnes bylo neskutečné prázdno…. ještě včera si nebylo kam sednout :-). Oběd se tu dá pořídit od 8 dolarů.

IMG_4477

IMG_4478

Spellbinders měl velký a nádherný stánek. Uprostřed bylo krásné posezení a kolem dokola jednotlivé styly a jejich designéři.

IMG_4480

IMG_4498

U Sizzixu dnes byla moc příjemná designérka. Toužila jsem po výřezu mořského koníka… a dostala jsem celou vyřezávací šablonu :-). Amerika :-)))

IMG_4488

Veletrh dnes končí ve 14 hodin… a kolem 12 už takto vypadaly některé stánky…

IMG_4489

Na jiných stáncích zase pořádaly „výprodeje“ ukázkového zboží :-).

IMG_4499

Na stánku Prima Marketing jsme si ještě s jejich designérkou z Nového Zélandu vytvořily moc hezké malé minialbum (neznala jsem jej)…

IMG_4511

… designérka byla úžasně naladěná paní. U výroby alba nám předváděla, jak se máme nechat fotit, abychom na fotkách byly úžasné :-))))) …. vystrčit bradu dopředu…. předsunout nožku…. :-)))))

IMG_4514

IMG_4513

Pak jsme ještě dlouho okukovaly stánek Primy, vystavovaly nádherné projekty…

IMG_4515

IMG_4517

IMG_4518

IMG_4529

IMG_4531

IMG_4532

IMG_4533

IMG_4534

IMG_4535

A tady si všimněte číhajících chtivých dam :-). Přesně ve 13 hodin zde začal výprodej. Do té doby nikdo nesměl mít v ruce žádné razítko :-). Před jednou hodinou všichni museli zvednout ruce, že jsou opravdu prázdné… a úderem 13 hodiny to začalo…. Já bohužel žádné razítko nemám, prodej byl takový zvláštní, bez dokladu… a pouze v hotovosti. Novinky ale samozřejmě brzy objednám :-).

IMG_4541

….a tímto zážitkem pro nás veletrh skončil :-(. Jak jsem večer probírala katalogy, zjistila jsem, že jsem neviděla plno pomůcek, co jsem vidět chtěla… nebyl čas. 5 dnů jsme tu měly vyplněnou každou minutu… včetně těch na spaní, kdy jsem přes pomalý hotelový internet posílala články na blog. Bylo to tu krásné, inspirující a jsem šťastná, že jsem něco takového mohla zažít. Takže… sněte a hlavně si své sny plňte… život je krátký!

Zítra tu máme poslední den, který jsme si určily jen a jen na zábavu :-). Ve čtrtek ráno bude letiště… a v pátek odpoledne s 9ti hodinovým časovým posunem budu doma :-).