CHA 2015 – USA / Anaheim… 3. a 4.den

Foto a text Jitka Dušáková

Včera nám tu stávkoval internet, tak dnes toho bude víc :-). Veletrh je tak velký, že stále objevujeme nové a nové firmy. Zítra vše končí a já jsem moc zvědavá, jestli vůbec uvidíme po 5 dnech vše. Už teď je jasné, že nevyzkoušíme všechny workshopy, které se nám líbí…

Hodně z Vás už přemýšlí nad větším Big Shotem, tak jsem Vám jej vyfotila vedle toho „malého“, klasického :-). Mmch mají tu na ukázku i malý bílo-šedý. Na prodej bude cca koncem března.

IMG_4067

Dnes jsme velkou část dne trávily u Ranger. Mají tu 3 velké osobnosti, na které se tááák krásně kouká :-). Je vidět, že Tim Holtz táhne… stále kolem něj narváno… a samé ženy :-).

IMG_4070

Všimněte si té NOVINKOVÉ zelené barvy. Každý měsíc teď bude Tim zveřejňovat jednu barvu. Jen Tim s chemikem ví, jaká barva to bude :-).

IMG_4395

IMG_4098

Poznáváte „měsíční“ visačky? Všechny tu jsou vystavené. A jsou dokonalé.

IMG_4111

IMG_4112

IMG_4113

Dyan R. je šoumenka. Stále samá srandička, grimasa… Moc se mi líbí, jak se s ničím „nepáře“ jestli to má rozmazné, křivé… Nepotřebuje žádné drahé gelové podložky… stačí jí na podložku válečkem rozetřít barvu, špachlí načmárat klikyháky… dá na to papír, uhladí… a krásné pozadí je hotovo 🙂

IMG_4403

IMG_4404

Má tu spoustu svých deníků, které stále domalovává… I v letadle 🙂 Koukněte na její blog. Má tam článek, jak cestovala na tento veletrh, samozřejmě první třídou, natažené nožky… a u toho si STŘÍHALA!!!…. pronese si do letadla na palubu i ranger nůžky 🙂 Je prý nějaká vyhláška, že nůžky s ostřím do 6 cm mohou být na palubě.

IMG_4409

IMG_4410

IMG_4411

Mám obrovskou radost, že se mi všichni ochotně podepsali na moji zástěru… (nechám Vám ji osahat, nebojte :-))

IMG_4439

Moc pěkný woksop jsme měly u GRAPHIC 45. Opět nabízí krásné nové papíry a k nim spoustu doplňků. Je to úžasná rodinná firma, která má tak úžasně promyšlený a do detailu dotažený stánek, že jsme se tam několikrát vracely. Všimněte si i jaké mají nádherné oblečení. Ta paní, která sedí na židli je majitelka a „maminka“, její syn vedl náš workshop… a dcery běhaly kolem a věnovaly se zákazníkům.  Zítra mají v plánu na workshopech jiný projekt, tak asi opět neodoláme.

IMG_4386

IMG_4389

IMG_4361

WeR tu prezentuje novinku na vlastní tvorbu složek na Project Life. Je to takové jakoby kovové „ozubené“ kolečko, kterým se přejede přes složku a vytvoříte si tak vlastní kapsu. Zatím si moc nedovedu představit, že by to byla užitečná pomůcka :-). Musíte totiž dopředu počítat s tím, že tam vložíte čtvrtku…pak tam už bude navždy 🙂 … taky se musí přemýšlet, jak se to tam poskládá a aby to neujelo… opravdu nevím 🙂 Ale taky je možné, že tomu nevěřím jen proto, že PL zatím nedělám :-). A ještě…. je tam i udělátko na řezání… to je zvlášť. Uvidíme :-)))

IMG_4037

IMG_4031

To se mi vlastně líbilo… můžete na složku „lehce“ přidávat kapsy navíc… Paní říkala, že se to může používat na jakékoliv složky i od jiných značek, ale zároveň upozornila, že WeR má složky nejsilnější a na ostatní si to musíte nejdřív vyzkoušet na vzorku.

IMG_4032

…. také třeba konfety :-). Na to WeR myslelo tak do detailu, že si pro nás nachystali vlastní vyřezávací šablonu :-).

IMG_4033

Zklamala mne prezentace Heidi Swapp. Měli stánek krásný, to ano, ale zaměřili se pouze na prezentaci „laminovačky“. Nový trend pro příští rok jsou totiž fólie.  Nanesete lepící médium, dáte fólii, uhladíte nebo projedete laminovačkou… a kde je médium, zůstane fólie. Výsledek je lesklý, jakoby pokovený… Tuto laminovačku mmch najdete u více firem. Měli asi stejnou myšlenku :-).

IMG_4300

Tim Holtz tuto techniku předvádí bez laminovačky, uhlazuje pouze rukou 🙂

IMG_4398

Tady mám něco pro Kiarku a další milovníky Copic fixů :-). U Art Impressions byla výtvarnice, která měla takovou krásnou „malou“ výbavu :-))).

IMG_4124

Vybarvovala naprosto úúúúúžasně!

IMG_4126

IMG_4127

Objevila jsem tam také razítko, které musím mít :-).

IMG_4128

Nové Post-it bločky od LittleB…

IMG_4314

… a záplava kytek také od této značky :-)… jsou vyrobené ze stužek, které myslím, ještě také máme v nabídce.

IMG_4313

Stampendous… a jejich novinky…

IMG_4052

IMG_4054

IMG_4051

Opět vyřezávací šablony… nyní s nimi zvládnete lehce i tyto projekty :-). Stačí jen projet Big Shotem, složit… a je hotovo 🙂

IMG_4018

IMG_4022

IMG_4029

 

IMG_4323

Hodně tu pobíhají kameramani a točí novinky přímo s designéry…

IMG_4039

Žije to tu :-). Z veletrhu jsem nadšená stále víc a víc. Panuje tu nádherná atmosféra a těch 5 dnů, je prostě málo. Zítra už je poslední den… tak rychle nám to tu utíká… (jen ten hotelový internet by mohl být rychlejší :-)… opět se vše načítá a načítá několik hodin).