CHA 2015 – USA / Anaheim… 1.den

Foto a text Jitka Dušáková

Je 9.1. pátek a vše začíná. I když se vlastně nedá říci, že by už dnes začal veletrh, ten bude až zítra. Dnes proběhla registrace a první workshopy. Já měla rezervované dva, oba na téma MIXED MÉDIA. Tato technika bude letos velmi populární.

Zatím je to tu dost prázdné…

IMG_3657

IMG_3656

První workshop byl… nooo, zajímavý 🙂 Nevím, jestli bych si tento projekt chtěla zopakovat, ale určitě byl velmi zajímavý v tom, že jsem si vyzkoušela různé druhy strukturovacích past.

Nejdříve jsme si nachystali podklad barvami Memento. Používali jsme houbičky a bylo to takové zvláštní.

IMG_3600

Pak se to trochu zlepšilo razítkováním, sprejováním… a pastama…

IMG_3606

Všichni jsme dostali velké množství vzorků, tak se můžete těšit na zkoušení i vy na našich jarních kurzech :-).

Po obědě byl vysnění WORKSHOP s Dyan R. Ona je naprosto dokonalá! Tento workshop nezklamal, jen byl neskutečně rychlý. Nebyl čas si projekt vychutnat… a pořádně si jej propracovat.

Všichni jsme dostali opět velký balíček (netuším, jak vše povezu domů :-)).

IMG_3638

Tvořili jsme prostorový 3D shadow box. Dostali jsme jej včetně krabiček a průhledného víka. Shadow box jsme nejdříve nabarvili barvami, pak přes šablony použili černou barvou. Tím jak jsou barvy krásně výrazné, je to moc hezký efekt.

IMG_3647

Nabarvili jsme si spreji čtvrky… a narazítkovali na ně kytky…

IMG_3650

IMG_3651

Dyan vše dělala zároveň s námi…

IMG_3652

Na naše rozpracované projekty a materiál jsme dostali nádherné tašky… a hlavně také novou knihu Dyan R. Moc se mi líbilo, jakou radost z knížky měla a jak ji projevovala.

IMG_3665

Večer byla už jen „MEGA“ párty. Měla jsem trochu jinou představu, tak jsme se zdrželi jen chviličku…

PS: Vy máte právě teď sobotu 8 hodin ráno a já mám ještě pátek :-). Pokud tu bude internet rozumnější, doplním brzy další fotografie. Všechno se načítá dlouho a tento článeček vznikal několik hodin. Krásný víkend všem!!!