KALENDÁŘOVÝ MARATON 2014 … s Jíťou

Foto a text Jíťa

Rok se s rokem sešel a za chvíli nám budou na dveře klepat Vánoce, takže je čas přemýšlet nad vánočními dárky. A se „scrapovaným“ kalendářem určitě nešlápnete vedle! U nás mají kalendáře dlouhou tradici – od roku 2009 jsem jich udělala téměř 40, vyráběla jsem pro rodinu i pro přátele a vždy měly velký úspěch. Co může udělat větší radost, než osobitý dárek s fotkami blízkých :-).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loni proběhl „první ročník“ kalendářového HURÁmaratonu, kterého se zúčastnilo 20 statečných scrapařek a tady se můžete kouknout, jak jsme se s tím popraly :-).

 

Tak co, půjdete do toho s námi? Začínáme v pondělí 17. listopadu 2014!

Každý den okolo 18 hodiny budeme vyhlašovat jednoduchou podmínku, hotovou kalendářovou stránku vyfotíte a zmenšenou fotku pak vložíte do diskuze (fotka musí být do 500 pixelů, zde je návod, jak na to https://navody.hurapapir.cz/?p=8079) nejpozději do druhého dne do půlnoci. A protože letos budeme zdobit i titulní stránku, bude podmínek 13. Než začne prosinec, budete mít kalendář hotový!

Vůbec se nemusíte ničeho bát, zvládne to i začátečník. Podmínky budou jednoduché, dostupné i pro ty, které nemají scrapbookové vybavení. A pokud by něco takového bylo, navrhnu, jak si poradit z domácích zdrojů. Navíc ke každé podmínce připravím i ukázku pro inspiraci.

Co budeme potřebovat:

 

  • 13 FOTOGRAFIÍ – 12 k jednotlivým měsícům a 1 na titulku (u kalendáře, který používám já, musí být titulka na šířku). Používám velikost 10x15cm, ale záleží, jak velký kalendář máte. Zvolte velikost tak, aby Vám okolo fotografie zbylo místo na zdobení,

 

  • PAPÍRY/ ČTVRTKY (STAČÍ ODSTŘIŽKY), OZDOBY, STUŽKY, FIXY … popřípadě samolepky, razítka, písmenka, pokud používáte u kalendářovek nadpisy jako já atp., zbytek je na vaší fantazii.

 

ABY BYLA MOTIVACE JEŠTĚ VĚTŠÍ, BUDOU I VÝHRY!!!
Každý den vybereme jednu povedenou kalendářovou stránku z předchozího dne a autor získá slevu 10% v našem e-shopu HuráPapíru na jednu objednávku (sleva nebude platit při slučování).

VŠICHNI, kteří zvládnou jednotlivé stránky kalendáře v předem daných termínech + 100% dodrží podmínky, dostanou také 10% slevu na nákup v e-shopu HuráPapíru na jednu objednávku (sleva nebude platit při slučování).

RETRO KALENDÁŘ