7. HURÁ scrapbookové víkendové setkání… co se dělo…

Foto a text Aktijka

Opět je víkendové setkání za námi :-(. A opět bylo naprosto úžasné!!! Děkuji za skvělou společnost!

scraz_luka_podzim2014

Jak už začíná být zvykem, do 18ti hodin se sjedeme… večeříme a ve 20 hodin už naplno tvoříme 🙂 A tento víkend se ukázalo, že to bylo opravdu potřeba. Tvořily jsme luxusní netradiční deníky s Božikem, strašidelné fimo postavičky s Kakou…. ty jsme pak vlepovaly do krabiček, které nebyly jen krabičky (ještě je tu rozebereme :-)) a v sobotu ráno se začalo tričkovat s Aptákem. Apták si pro nás připravila nové skvělé techniky a hlavně velké šablony, s kterými to jde opravdu všem 🙂

  • Deníkování s Božikem

Božik je naprosto dokonalá (to všichni víme, že :-)) Nachystala si ukázky jednotlivých postupů, vše měla do detailu připraveno. Až teda na mne, kdy já přivezla místo sprejů akrylové barvy… jsem si ty názvy barev vyložila jinak :-). Nakonec to naštěstí vůbec nevadilo, spreje jsme seskládaly a pak všichni nadšeně tvořily. Ukázalo se, že tento typ deníků dopadne VŽDY dobře. Všem se moc povedl.

Lepily jsme na desky výseky, šablonovaly pastama, přetíraly gesem, sprejovaly… pak se ukázalo, že pro všechny budou nepostradatelné voskovky od Aladine. Nekonec se lakovalo. Já na to tedy byla nějak pesimista, jsem si říkala, jestli to je potřeba. BYLO 🙂 Lak dodal deníkům úžasný povrch, zvýraznil barevné přechody… a udělal z nich ještě lepší deníky, než byly před lakováním.

IMG_2457

IMG_2428

IMG_2451

IMG_2442

IMG_2470

IMG_2473

IMG_24449

IMG_2513

IMG_2500

  • Tričkovaly jsme s Aptákem

Určitě jste letos zaznamenaly TEXTILNÍ REVOLUCI 🙂 Aladine přišel s novými barvami na textil a Aták je dotáhla k dokonalosti! Celou sobotu se ani na chvilku nezastavila. Všechny se sice snažily tvořit sami, ale jak se ukázalo, trička chtěla dotáhnout aptákovskými cákanci a čárami 🙂 Z razítek vládly kočky (zatím je bohužel nemáme, ale doobjednáme :-). Bohužel jsem zapomněla fotit … prosím, kdo má, pošlete mi fotky triček!!!

 

IMG_2444

IMG_2462

IMG_2469

  • Fimování s Kakou

Kakou s námi fimovala strašidelně krásné postavičky. Hodně z nás fimovalo úplně poprvné, další sice fimují, ale neveřily si, že to dokáží…. a ukázalo se, že to s Kakou zvládnou všichni! 🙂 Každý si u toho krásně zarelaxoval.

IMG_2429

IMG_2443

IMG_2487

IMG_2479

IMG_2504

IMG_2516

  • Krabičkování s Aktijkou

A kam s postavičkami? Přece do strašidelné krabičky! 🙂 Když jsme promýšlely s Kakou program, chtěly jsme něco uceleného… aby se vše využilo a na sebe navazovalo. Myslím, že volba krabičky byla skvělá. Sice zabrala hodně času (někomu i dva dny :-)), ale stála za to. Všechny jsme musely zapojit mozek. Vůbec to nebylo jen tak :-). Některé byly z krabičky tak nadšené, že si jich vyrobily rovnou několik.

IMG_2488

IMG_2509

IMG_2489

 

Samozřejmě komu nevyhovovalo strašidelné téma, tvořil si po svém… a také moc krásně!!!!

IMG_2508

IMG_2506

Nesmím ještě zapomenout na páteční vítání  a VELKÉ PŘEKVAPENÍ!!! „Kočky“ ze Šumperku nám přivezly úúúúúúžasný dort a dvě láhve domácího vaječného likéru. Mňam 🙂 Ještě jednou moc moc děkuji (samozřejmě i všem ostatní za krásné dárky)!!!!!

IMG_2424

Neskutečně rychle víkend utekl. Za sebe musím říct, že jsem si jej moc užila. Vše pobíhalo v příjemném chaosu… dokonale 🙂

Už teď se začínám těšit na jaro. Jak jsem zjištovala zájem o kurz nebo jen setkání, je větší zájem o lektorované kurzy. Zatím to tedy vypadá tak, že budeme mít oba jarní termíny s lektory. V lednu vše vyhlásíme a pokud se Vám bude náplň líbit, budeme se na Vás těšit 🙂

Přeji VŠEM krásný začátek nového týdne a spoustu času na tvoření!

Aktijka/Jitka Dušáková