VLASTNÍ „PL“ KARTY… od Kačabinky

Foto a text Kačabinka

Jak říká kamarádka, kartiček není nikdy dost a prostě je miluju!! Večer jsem seděla v pracovně a nevěděla, do čeho se pustit. Vzala jsem do ruky bílou čtvrtku a při pohledu na hromadu razítek, co jsem třídila, bylo jasné, zkusím si vyrobit své kartičky. Dají se použít do PL alb, jsou velké 3×4, přesně do kapes, anebo je můžete dát jako doplněk do vašich smashů, cestovních deníčků nebo se dají uzpůsobit tak, že si na výletech na ně můžete nechat narazit turistická razítka či připnout jízdenky, vstupenky nebo obal od Pedra :-).

gg

1

Jako základ potřebujeme bílou čtvrtku nebo jakýkoliv světlý kousek papíru, který vám zrovna leží na stole. Vaše oblíbená razítka, distress inkousty, šmudlátka, doplňky, které budete chtít na karty použít. Protože budu karty vkládat do obalu, nemám je přezdobené do 3D efektu. Teď už je to jen na vaší fantazii.

Na světlé karty jsem narazila úžasná razítka Jofy, které se báječně vybarvují. Použila jsem razítkovací barvu Memento a k vybarvování anilinové barvy. Dokreslila rámeček fixem a ušmudlala okraje.

6

Na tyto karty jsem použila bílou čtvrtku, razítka, inkousty, šmudlátka, zbytky ústřižků, šablonu, kancelářského koně, stroj, černý fix, ozdoby.

Na bílou čtvrtku vel. 3×4 nastříkejte dylusions sprej přes vámi vybranou šablonu. Využijeme i sprej který, zůstane na šabloně a otiskneme na druhou kartu.

2

Na kartu narazíme oblíbená razítka.

3

Kartu ušmudláme Distress inkousty pomocí aplikátoru dle vaší fantazie a okraje opatinujeme hnědým odstínem.

4

Na závěr dozdobíme zbytky odstřižků a připevníme.

5