Hurá Sada TVOŘ S NÁMI… přáníčková sada Mirabelle

Text a foto Pettie

Nová přáníčková sada je celá z produktů řady Santoro. Je jemná, romantická, zdobná. Vyrobila jsem z ní první dvě přáníčka, která ale určitě nejsou poslední.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Všechny produkty jsou krásně sladěné a nabízejí spoustu možností. Na stránky se sice až tam moc nehodí (neříkám, že jsou úplně nepoužitelné :)), ale na přáníčka, visačky, krabičky a různé dárečky jsou skvělé.

00

Na první přáníčko jsem jako hlavní motiv použila vrstvený obrázek ze sady Decoupage pack. O jejím používání napsala nedávno článek Aktijka. Já jsem se rozhodla šetřit, a tak jsem využila polovinu výseků. Použila jsem vlastně každý druhý a ostatní schovala na později. Motiv pak sice není tak moc vrstvený, ale na efekt to stačí 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zkompletovaný motiv jsem převázala provázkem a zezadu zajistila izolepou, aby zůstal tam, kde chci. Pak jsem si připravila ozdobu vytvořenou z papírových kytek a epoxidové svorky. Kytky jsem svorkou prostě spojila.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Z jedné čtvrtky s glitry jsem uřízla čtverec o několik milimetrů menší, než je základ přání a prošila jej cik-cak stehem na stroji. Šití mám na přáníčkách moc ráda. Krásně je orámuje, „uzavře“, dozdobí.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na základ přání jsem přilepila připravený prošitý čtverec a na něj motiv slepený z výseků a doplněný připravenou ozdobu se svorkou. Nakonec jsem přidala ještě jednu kytku na motiv z výseků a motýlky.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hlavním motivem druhého přání je medailonek. Už sám o sobě vypadá moc krásně, takže jsem se rozhodla přáníčko moc nezdobit. Kromě medailonku jsem použila dva obdélníky čtvrtky (horní jsem prošila na šicím stroji obyčejným stehem), dva výseky vyřezané na Silhouettu (na obrázku je jen jeden, druhý jsem dořezávala později, když jsem zjistila, že přáníčku „něco chybí“) a krajku.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vše jsem prostě jen přilepila na základ přání, jen na přilepení medailonku jsem použila lepidlo a lak Crackle Accents a na několik hodin zatížila.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Přeju prima tvoření ze sady 🙂