SOUTĚŽE pro rok 2014 NOVĚ NA NAŠÍ DISKUZI!!!

Protože ne všichni chodí také na naši diskuzi, upozorňujeme i zde 🙂

Letos s námi můžete soutěžit hned 3x měsíčně. Připravily jsme pro vás s holkama skteche na scrapbookové stránky, sketche na kartičky a barevné paletky.

Opět můžete s námi každý měsíc tvořit stránky podle nákresu. Stránky přidávejte prosím sami do jednotlivých měsíců. Každý měsíc někoho vylosujeme a pošlemu mu scrap dárek v hodnotě cca 150,-Kč. Kdo zvládne všech 12 sketchů, dostane se do losování o hlavní výhru, poukázku na 1.000,-HuráKč.

Taky jste se do toho letos pustili? Projekt Life je nyní naprosto všude, kam se scrapbookově kouknete. Nyní můžete s Kiarkou a námi každý měsíc tvořit projekt life kartičky podle našich sketchů. Fotografie kartiček přidávejte prosím sami do jednotlivých měsíců. Kiarka každý měsíc někoho vylosuje a my mu pošleme scrap dárek v hodnotě cca 150,-Kč. Kdo zvládne všech 12 „kartiček“, dostane se do losování o hlavní výhru, poukázku na 1.000,-HuráKč.

Nyní můžete s námi každý měsíc tvořit přáníčka podle barevné paletky. Projekty přidávejte prosím sami do jednotlivých měsíců. Kiarka každý měsíc někoho vylosuje a my mu pošlemu scrap dárek v hodnotě cca 150,-Kč. Kdo zvládne všech 12 „paletek“, dostane se do losování o hlavní výhru, poukázku na 1.000,-HuráKč.

Doufáme, že si vybere každý a budeme se navzájem inspirovat.

Upozorňujeme, že do diskuze se musíte registrovat. Bohužel se diskuze nepodařila propojit s registrací v našem e-shopu.