Gumová razítka Keta-Šumava

Tak jako alba od této firmy, Vám nabízíme i kvalitní gumová razítka. Gumová razítka jsou všeobecně mnohem kvalitnější než razítka silikonová. Mají přesnější a kvalitnější otisky.

POKUD JSTE U NÁS NENAŠLI MOTIV NEBO TEXT, PO KTERÉM TOUŽÍTE, NAPIŠTE NÁM!!! STÁLE S KETOU PŘIPRAVUJEME NOVÉ MOTIVY.

Razítka od Kety jsou ve formě štočků s přiloženou cling pěnovou podložkou. Tato speciální pěna umožňuje razítku přilnout na akrylátovou podložku. Po otisku se razítko lehce z akrylátové podložky sejme a uloží. Některá razítka již cling pěnu mají nalepenou. Pokud si chcete razítko nalepit na dřevěné držátko, doporučuje i s cling pěnou … jsou lepší otisky.

Čištění razítek s touto pěnou doporučeujeme buď pomocí speciálních čistidel nebo vlhkým hygienickým kapesníkem. Nedoporučujeme tyto razítka mýt pod tekoucí teplou vodou!!!!

Postup nalepení cling pěny:

V ceně od nás dostanete razítko a cling pěnovou podložku. Pěnu  přidáváme větší, než je razítko, aby se vám dobře lepila…

… z pěnové podložky odstraňte ochranný pásek ze samolepící části a nalepte tam razítkový štoček … Lepte opatrně, protože samolepící část na cling pěně drží velmi pevně 🙂 …

… a nakonec štoček obstřihněte …

… komplet na akrylátové podložce drží velmi dobře … razítka uchovávejte v sáčcích, předejte tím znehodnocení cling pěny.

Doufám, že budete s touto variantou razítek spokojení. Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo připomínky, ozvěte se nám!

… krásný scrapbookový den i noc přeje Aktijka