Přáníčka s výseky od GRACE TAYLOR

Foto a text Ekulka

Když jsem u Aktijky objevila papírové kartičky a výseky od Grace Taylor – Party time, hned mě napadlo, že by se výborně hodily na přáníčka. Né vždy mám čas vystřihovat ozdoby nebo vybarvovat razítka (a né vždy mám vhodné razítko) a tyhle obrázky tento problém skvěle vyřeší.

material (3)

Když mi v balíku přišly, hned jsem je musela vysypat a roztřídit. Pozor, na některých výsecích jsou glitry – ty sice sama od sebe nepoužívám, ale tady rozhodně nepřevažují a ani se nikterak strašně neblýskají, takže je  v klidu přežiju. Jen mě překvapilo to, že jsou naprosto všude, na stole, na mě a nakonec i na druhé straně místnosti 🙂 Roztřídila jsem je na použitelné, použitelné na stránce (kalendáři) a nepoužitelné (takové jsem shledala jen dva a jak se znám, tak je nakonec stejně použiju, když už jsem je koupila 🙂

Pár obrázků z kupky Použitelné jsem se rozhodla hned zpracovat. Prohrabala jsem se zásobou papírů, ale nakonec jsem stejně vytáhla zbytečky a všechny přáníčka jsou zase vyrobené jen ze zbytků.
 Pak už stačilo jen všechno slepit dohromady. Papíry jsem prošila na stroji, abych přáníčka ozvláštnila, narazítkovala jsem gratulační text, výseky jsem přilepila pěnovou páskou, aby byly vyvýšené, a nakonec jsem dozdobila barevnými brads. Přáníčka jsou jednoduchá a rychlá, ale mám z nich radost a snad se budou líbit i oslavencům :-).

IMG_2929

Pokud jsem Vás inspirovala, Aktijka má v obchodě mimo této sady i další kandidáty, třeba tyhle  a nebo Smash sadu .