NOVĚ NASKLADNĚNO… Kovové komponenty a jejich cesta k vám :-)

Foto a text Kiarka

Stále ještě naskladňujeme … a budeme asi dlouho pokračovat …  velkou várku kovových „bižuterních“ komponentů, za výborné ceny, v menším balení než Vámi velmi oblíbené ozdoby od firmy The Hobby House.

Tentokrát jsme do nabídky zařadili i velké množství ozdob v odstínu staromosaz, které jsou ideální k vintage projektům.

Hodně zjednodušeně lze říct, že staromosazné komponenty se výborně hodí k vintage projektů a barvám – hnědá, smetanová, červená, starorůžová. Platinové (starostříbro) pak ladí k projektům laděných do zelena, modra, růžova …

Novinkou je také zařazení „bižuterních mezidílů“, jinak taky „kovových korálků“, které jsou ideální při výrobě a dotvoření visaček.

Kovové ozdoby jsou všeobecně takovou „třešinkou na dortu“ pro Vaše projekty. Není potřeba se jich bát, jejich použití je velice jednoduché a efektní. Váš projekt – scrapbookovou stránku, přebal deníků či alb, přání, visačku obzvláštní a dají i jednoduché kompozici s uvázanou mašličkou nový rozměr.

Protože se jedná o komponenty bižuterní, můžete je tedy použít i na vytvoření nějakého hezkého šperku, všechny mají očko k navlečení. K připevnění na stránku můžete využít očka a navázat je na stuhu nebo provázek, přilepit je lepidlem – ideální je Glossy Accents nebo Diamond Glaze a nebo přilepit 3D polštářky.

Ukázka použití:

… zamaskování očka a zastrčení pod motouz. Komponent byl použitý na dotvoření atmosféry …

… kovová ozdoba přivázána na provázek, opět k dozdobení atmosféry …

… kovoví motýlci byli jen přilepení, bez navázání …

… jen na dozdobení …

A cesta komponentů a stuh až k Vám ?

Tentokrát se o celou dodávku (od výběru a objednání, přebrání, přepočítání ceny, rozdělení do sad, nasáčkování komponentů, nastříhání a navázání stužek, nafocení, úpravu fotek a sepsání informací) postarala Kiarka.

Hromádky komponentů a tvoření sad  …

Takto vypadala po třech probdělých nocích navázaná hromádka 900 metrů stužek 🙂

Takto vypadá nasáčkovaná, roztříděná, navázaná a nachystaná krabice, které z Rožnova putovala do Brna k Aktijce.

Aktijka, se mě ptala, kolik hodin mi to zabralo … no popravdě řečeno, raději to nechtějte vědět. Jen pro představu balíček přišel konce minulého týdne a já ve čtvrtek posílala do Brna J.  Ale šla bych do toho znova … znáte ten pocit a nadšení, když vám přijde balíček od Hurápapír ? 🙂

Snad se Vám poskládané sady budou líbit.