Začínají prázdniny!!!… dětská rychlosoutěž :-)

Foto a text Aktijka

Také máte doma školkáčka nebo školáka a na poslední chvíli jste vyráběli dáreček pro paní učitelku?

U nás je stále plno aktivit, dětem jsem přáníčka chystala na udělání už víc jak 14 dnů. Jak nebyl čas si s nimi pořádně na to sednout, dělaly si je po svém a byly nedarovatelné 🙂 Narychlo jsem včera vymyslela jinou variantu, rámeček s fotografií školkových dětí. Syn ve školce letos končí, od září jde do první třídy a tak si pozval včera odpoledne pár dětí. Vyfotila jsem je… a na rychlo vznikly dárky – rámečky pro paní učitelky. Zároveň si je udělaly i všechny pozvané děti na památku. Měla jsem radost, jak to prožívaly a moc se jim rámeček s fotkou líbil.

A jak jsem ráno odjížděla ze školky, vzpomněla jsem si na foťák v kabelce… že nemám žádnou fotku… musím to teď při vyzvednutí dětí napravit 🙂

Máte vyfocené dárečky pro paní učitelky? Pochlubte se!!! … do pondělí 1.7. 20ti hodin mi pošlete na email jitka()hurapapír.cz co Vaše děti vyrobily. Já z Vašich projektů vylosuji jeden a v úterý odešlu pro Vaše dítko prázdninový dáreček.

K našemu rámečku… je to obyčejná lepenka 14 x 19 cm a ze zadu jsem nalepila výřez z Big Shotu. Kdo si chce tuto šablonu pořídit, doporučuji k ní ještě přikoupit rýhovací podložku. Používá se místo řezací a spoj, který má být jen vytlačený se Vám opravdu neprožízne.

Přeji všem nádherné prázdniny, spoustu sluníčka a dobré nálady… a samozřejmě také čas na scrapbook!!! 🙂

Aktijka

SOUTĚŽNÍ PROJEKTY…

1. Magdalenka

2. Aneta a Vojtěch

3. Anetka

Milá paní učitelko,

ať se Vám v životě daří,

Ať Vám děti nezpůsobí předčasné stáří.

Děkujeme, že se věnujete dětem,

odměníme Vás za to květem.

————————

4. Tobík

5. Zuzanka

6. Nela

7. Janička

8. Vašík

…. vylosovala jsem a vyhrává projrkt č. 4 … TOBÍK

GRATULUJEME!!!!