AladinE 2013… samé scrap novinky :-)… EMBOSSOVACÍ „KAPSY“

Foto a text Aktijka

Francouzská společnost AladinE je ve scrapbookovém světě už známá… a letos se začíná čím dál tím víc prosazovat 🙂  Spoustu novinek jste určitě už zaznamenali, nyní bych Vám chtěla představit embossovací kapsy, které doplňují novinková dlouhá razítka STAMPO MAXI.

Potřebuji aktuálně nějaká přáníčka, proto jsem si na vyzkoušení vybrala nádherné dlouhé motýlí razítko + embossovací kapsu se stejným motivem.

Použila jsem:

  • motýlí AladinE razítko + embossovací kapsu
  • Hero Arts neonové razítkovací barvy
  • Big Shot

Embossovací kapsy se používájí s Big Shotem. Kdo má Starter Kit, dá embossovací kapsu mezi dvě prodloužené řezací desky na silnou univerzální. Ten, kdo má základní Big Shot, musí si ještě dokoupit úzkou univerzální desku 655908 nebo rovnou celý základ (využijete i na jiné velké šablony)

Přáníčka jsou velmi jednoduchá, rychlá, zvládnou je lehce i začátečníci 🙂 Použila jsem na nich 3 základní embossovací (vytlačovací) techniky.

1) POUZE EMBOSSOVÁNÍ (vytlačení motivu) + následné osmirkování

Použila jsem zelenou scrapbookovou čtvrtku s bílým jádrem. Po embossování jsem proužek, kde se motiv vytlačil, jemně osmirkovala jemným brusným papírem. Můžete použít i pěnový pilník na nehty. Vystřižený  motýlek je narazítkovaný.

2) EMBOSSOVÁNÍ + barevné zvýraznění vytlačeného motivu

Embossovací kapsu jsem použila přímo na základu přání. Pak jsem houbičkou a zelenou razítkovací barvou zvýraznila vytlačené motivy. Modrý motýlek je opět narazítkovaný a vystřižený.

3) RAZÍTKOVÁNÍ + EMBOSSOVÁNÍ

Nejdřív jsem na zelený proužek čtvrtky otiskla hnědou barvou  motýlkové razítko. Pak jsem narazítkovaný proužek vložila do embossovací kapsy a projela Big Shotem. Přáníčko jsem už jen doladila dalším razítkem od  AladinE a textovým razítkem od Kety. Pokud nebudete mít narazítkovaný motiv dostatečně zaschlý, očistěte po embossování kapsu!

… další technika, kterou můžete vyzkoušet je narazítkování motivu přímo do otevřené embossovací kapsy. Pak vložíte čtvrtku a projedete Big Shotem. Motiv se Vám následně vytlačí a zároveň otiskne…

Technik na použití embossovací kapsy je moc… napadají Vás ještě další? Napište nám je do komentářů…  pro 3 z Vás máme embossovací kapsy, které věnoval výhradní dovozce AladinE. Výherce vylosujeme.

PRO 2 Z VÁS MÁM VÝZVU… CHCETE EMBOSSOVACÍ KAPSU V HODNOTĚ 155,-KČ MÍT „JISTOU“ ?? :-)… NAPIŠTE CO NEJDŘÍVE DO KOMETÁŘŮ, ŽE SE ZAVAZUJETE VYTVOŘIT ČLÁNEK S EMBOSSOVACÍ TECHNIKOU, KTERÁ TU NEBYLA UVEDENA… A JÁ VÁM KAPSU TAKÉ POŠLU…

Jsem moc zvědavá na Vaše komentáře 🙂 Přáníčka samozřejmě mohla být mnohem víc propracovanější, zdobenější… ale to já poslední dobou neumím. Nějak jsem se zaškatulkovala jako šup šup … rychle hotovo. Jsem stále v poklusu 🙂 Proto se moc těším na Vaše postřehy a zkušenosti s embossovacími kapsami… uvítám jakékoliv další nápady!

Chybí Vám v našem e-shopu nějaký sortiment od AladinE? … ozvěte se, doobjednáme 🙂