Krabička na kapesníky ve vintage stylu… S MAGNOLIA RAZÍTKY

Foto a text Pona

Přišel čas, na který jsem se dlouho těšila – Vánoce, prázdniny a konečně čas na tvoření. Udělám si krabičku na kapesníky, kterou jsem již dlouho plánovala a vy můžete se mnou. Bude ve vintage stylu, aby se hodila k našemu bydlení a bude (jak jinak v mém případě) s Magnolia razítkama- Tilda.

Připravila jsem si dřevěnou krychlovou krabičku na kapesníky, které jsem poupravila hrany pomocí razítkovací barvy Distress Ink-odstín vintage photo a pumice stone. Hrany budou částečně vidět, tak aby měly patřičný zastaralý vzhled. Pak jsem si nachystala papíry, které využiji a ty na základ krabičky jsem naměřila a nastříhala na 4 díly.

Všem papírům, které jsem využívala jsem upravovala strany pomocí ničiče papírů a opět barvila Distresskama v uvedeném odstínu. Zvoleným papírem (BOBUNNY-Gabrielle) jsem polepila všechny boční plochy krabičky (herkulesem).

Stejně jsem postupovala na horní ploše krabičky s otvorem na kapesníky (papírem z kolekce DCWV-the OLD WORLD) a částečně jsem stejný motiv nalepila i pod tuto plochu ze všech stran. Tavnou pistolí jsem přilepila krajky. (pozor v dolní části, abyste nepřilepili vysouvací víko, kudy se dávají kapesníky do krabičky)

Pomocí různých vyřezávacích šablon a čtvrtky v krémové barvě jsem si nařezala tvary, které se budou hodit pod razítka.( vyřezaný ozdobný čtverec jsem nakonec úplně ostříhala do oválu). Opět jsem jejich okraje barvila Distresskama.

Pod vyřezané šablony ještě příjde obdélníček z puntíkatého papíru, který jsem nalepila na kartonový papír. Opět otrhala ničičem a nabarvila okraje Distresskama.

Vše jsem ve správném pořadí nalepila na všechny strany krabičky.

Narazítkovala jsem Magnolia razítka na akvarelovou čtvrtku (gramáže 250 nebo 300) a tenkými štětci vybarvovala Distresskama (náhradníma náplněma v lahvičkách). Použila jsem odstíny, které ladí s použitými papíry – (vintage photo, walnut stain, antique linen, pumice stone, old paper, stormy sky a tattered rose)

Ještě jsem ozdobila vršek krabičky pomocí vyřezávací šablony (ornament a větvičky) a dolepila kytičky.

Pomocí 3D čtverečků jsem nalepila panenky na všechny strany krabičky, zasunula kapesníky a krabička je připravena k používání.