26. soutěž a 3.VÁNOČNÍ (challenge) od Hurá Papíru :-)

Je tu prosinec… a s ním opět VELKÁ VÁNOČNÍ „SOUTĚŽ“. Jako každý rok bych i letos chtěla poděkovat za účast v našich soutěžích a popřát krásné předvánoční svátky.

Tato soutěž bude nyní pouze pro toho, kdo vlastní „raritní“ Hurá razítko…. bylo přibaleno do všech objednávek nad 1.000,-Kč 🙂

A soutěžní úkol? … použijte na Vašem projektu naše razítko, vyfoťte a zašlete jej mailem na adresu jitka(zavináč)hurapapir.cz. Kdo má razítka obě, může poslat dva projekty (jeden s andělkou a druhý se sněhulákem). Tím se zvýší jeho šance na výhru. Na Vaše fotografie budu čekat do 23.12.2012 – 23:59 hodin. 24.12. během dne  všechny projekty vystavím a vyhlásím výherce.

Výher máme tento měsíc víc. Záleží na pořadí, kdy dorazí…

  • Dvacátý čtvrtý vyhrává kleště CROP-A-DILE III s obrovským příslušenstvím…. tady jsou videa na youtube… pokud tolik projektů nebude, výherce vylosujeme.

  • Další 2 výhry budou pro ty, kteří mi pošlou přáníčko s použitým motivem na adresu (přáníčka nevracím! 🙂 )… Ječná 24, 621 00  Brno… nebo přinesou do provozovny na Banskobystrické. 2 přáníčka vyberou moje děti a výherci se můžou těšit na… papírový organizér na 12″ papíry

nebo slevu 500,-Kč v našem obchodě 🙂

Už teď se těším na všechna přáníčka 🙂 a přeji krásné předvánoční scrap tvoření.

Aktijka