INSPIRACE… jak použít kalendářové listy

Nechali jsme pro Vás natisknout náplně do Vašich deníků…. koupit si je můžete zde.

Ekulka pro nás připravila několik nápadů, jak tyto listy využít 🙂

Dětský deníček:


Z kalendářových listů se dá vytvořit obdoba knih o prvních měsících (letech) miminka. Nejen že máte možnost si zapsat jen ty informace, které chcete, ale můžete připsat i další, na které v knize není šablona. Čtverečkované a linkované papíry jsou vhodné na zápis důležitých informací a vlepení fotek, do kalendářových se dají zapisovat důležitá data – první slova, zoubky, ale i další významné události, o kterých potřebujete mít přehled buď ihned (např. kdy a v kolik hodin se chodí s miminkem plavat) nebo později (kdy šli s tátou na výlet nebo si spolu hráli).

Cestovní (prázdninový) deník:

Čtverečkované a linkované papíry, prokládané kalendářovými listy, jsou super pro velmi oblíbené cestovní deníky – Čtverečkované a linkované papíry jsou vhodné k zapsání vzpomínek a k nalepení fotek, letáčků, vstupenek a všeho, co chceme uchovat. Kalendářové listy zas k zapsání všech podniknutých výletů a zážitků.


Smash diář:

Listy se dají samozřejmě svázat do podoby diáře, kalendáře, notesu. Získáte jak místo pro úkoly a schůzky, tak i pro poznámky.