Nové šablony „FANCY DIES“ na Big Shot + SOUTĚŽ :-)

Foto a text Aktijka

Nellie Snellen přišla v lednu 2012 s novým typem motivů na Big Shot – FANCY DIES.  Jsou to obrysová kola + ovály + různé typy „okvětních“ lístků.

Na první pohled mne zaujala variabilita. Lístky můžete zasunovat po jednom, v páru… v různých směrech… a díky tomu budete mít stále jiný výsledek.

Já si dnes udělala jedno rychlo-svatební přáníčko. Je podle sketche z nového Paper Crafts… čtěte dál 🙂

Na tento typ přání mimo základních pomůcek potřebujete:

Postup:

Nejprve jsem si ze čtvrtky na Big Shotu vyřízla obvod. Řezala jsem najednou pomocí 3 šablon (vnější obvod + vnitřní čárky na zasunování lístků + vnitřní obvod). Aby se mi šablony nepohnuly, přilepila jsem je na zadní stranu čtvrtky papírovou lepící páskou.

Pak jsem si vyřízla okvětní lístky.  Jsou to hodně malé tvary, které zůstávají v šabloně. Ven se jim musí trochu pomoci… já používám malé manikurní nůžky.

Nyní už je na řadě zasunování lístků do průřezů. Já si lístky zkrátila, protože byly vidět zespod. Do každého průřezu jsem dala dva lístky, spodní část rozevřela jako u brads a přilepila.

Doprostřed každé kytičky jsem nalepila perličku.

Bíle jsem naembossovala motiv razítka a pomocí kovové šablony vyřízla na Big Shotu kruh. Až pak mi došlo, že jsem si mohla motiv naembossovat přímo na základ přáníčka a kruh vyříznout na ozdobné čtvrtce 🙂

A už je jen kompletace přání 🙂 Uřízla jsem si o 1 cm na každé straně (než je základ přání) menší kartičku, na ni jsem nalepila poskládanou květinu a dopstřed kolečko s embossovaným svatebním motivem. Pak už jen stužka a na ozdobu perličky.

… a ta soutěž? 🙂

Opět jsem dostala 2 časopisy PAPER CRAFTS… nechápu proč, kontrolovala jsem to a platila jsem jen jedenALE DÍKY TOMU mám jeden pro Vás 🙂 Přáníčko jsem dělala podle sketche z tohoto časopisu…

ÚKOL PRO VÁS JE… vyrobit přáníčko nebo jiný projekt podle tohoto sketche. Do 15.3.2012 20ti hodin budu čekat Vaše fotografie s projekty a ten, kdo mi projekt pošle jako 5, vybere výherce tohoto časopisu. Posílejte je mailem na jitka(zavináč)hurapapir.cz – předmět zprávy: SKETCH.