Anglický scrapbookový časopis… SCRAP 365

V Anglii začal v listopadu vycházet nový scrapbookový časopis SCRAP365. Hned, jak mi přišla nabídka, tak jsem si jej předplatila a první číslo se mi líbí. Je to zas něco jiného než americký Creatig Keepsakes (také posílají do ČR). Zde je ukázka již druhého čísla.

Dnes mi napsala paní, že by o časopis měla zájem, jestli o něm nevím. Hledala jsem jí kontakt a přitom jsem si všimla, že pořádají měsíční challenge – stránky podle sketche a je možná účast zahraničních čtenářů. Teď jedna bohužel končí 16.12. Sketch je krásná, určitě si podle ní stránku časem udělám. A proč to píšu 🙂 … zapojte se také, za měsíc si můžeme stránky tady vyvěsit, jak se kdo inspiroval 🙂

Pokud máte o časopis zájem, zde si jej můžete na 1 nebo 2 roky předplatit. Jde to lehce, stačí platební karta (u některých bank se musí zažádat o povolení placení v zahraničních internetových obchodech)…. v prvním kroku vyplníte adresu a ve druhém vyplníte údaje o kreditní kartě. Je tam důležité číslo karty, jméno majitele karty, expirace a security number (to jsou 3 čísla, která najdete na zadní straně karty vedle vašeho podpisu).

A kdo je víc přáníčkový, tak vydavatelství nabízí CRAFT STAMPER … možnost předplatného je zde. V tomto časopise najdete ukázky spousty zajímavých technik a vždy malé razítko zdarma.

Přeji hezký předvánoční čas, Aktijka