Kytkové přání – 3D razítkování

Moc se mi líbí holandské scrapbookové časopisy. Texty jsou pro mne absolutně nečitelné, ale značky použitých materiálů tam vyčtu 🙂

Na začátku června mi dorazil jeden přáníčkový, kde je několit typů trendů v cardmakingu. Tento časopis se jim moc povedl … a já se tam inspirovala s tímto přáníčkem.

Potřebujete:

Postup:

Nachystáte si potištěnou čtvrtku, kde na pravou stranu nalepíte proužek ozdobné bordury z jednobarevného papíru. Do horní části vyrazíte motiv.  Můžete samozřejmě použít i Big Shot.

Celý motiv jsem vyrazila i na pomocnou čtvrtku a přiložila jsem ji na přáníčko s ozdobnou čtvrtkou, abych věděla, kam budu razítkovat.

Odstranila jsem pak ozdobnou čtvrtku s bordurou a na přáníčkový základ otiskla textové razítko. Na dozdobení přáníčka jsem si ještě vysekla dva další motivy. Jsou potištěny stejným textovým razítkem.

Pak už přijde fáze lepení 🙂 Aby přáníčko bylo plastické, použijte 3D pásku nebo čtverečky. Knoflík se stužkou jsem přilepila pomocí Glossy accents.

Nakonec ještě kartičku s textem a je hotovo 🙂 Já si nejprve natiskla text na papír. Pak jsem kovovou šablonu řezacím vroubkem dolů položila na text, abych jej měla uprostřed a projela vše Big Shotem…

V tomto tutoriálu jsem vám chtěla ukázat další možnost 3D razítkování. Je to velmi pěkný efekt… můžete díky tomu využít různé motivy vašich raznic a použít vše i na scrapbookových stránkách.

Přeji Vám všem krásné scrapbookové tvoření!!!

Aktijka