Přání ze sady BED OF ROSES

Foto a text Pettie 

Většina z Vás se mnou asi bude souhlasit, že polské papíry značky Galeria Papieru jsou krásné snad všechny. Jejich sady jsou perfektně sladěné, takže se dají lehce kombinovat, a tak se při scrapování nemusíte prohrabovat hromadami papírů, abyste našli ty pravé 🙂

00

A když přidáte ještě krásné výseky značky Scrapiniec, jde to od ruky samo 🙂

o11

Na začátku to chce sice trochu vyměřování, ale stojí to za to. Je potřeba připravit si tři obdélníky tak, aby hezky rozdělily plochu přáníčka. Přitom je dobré, aby se 2 horní obdélníky překrývaly (stačí 0,5 cm), lépe se s nimi pak pracuje dál.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nejprve okraje všech obdélníků obarvíme houbičkou například distress inkousty, čímž vytvoříme nenásilné rámování každého z nich.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dva horní obdélníky přilepíme k sobě (s přibližně půl centimetrovým přesahem) a prošijeme je po slepeném spoji na šicím stroji.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sešité obdélníky přilepíme na základ přání a přidáme i spodní obdélník.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na bílou čtvrtku natiskneme gratulační text, ořízneme do žádaného tvaru, podložíme ještě jednou vrstvou čtvrtky (případně 3D lepicí páskou a přilepíme na přání. Nakonec dolepíme výsek motýlka a do rožku půlperličky (pod ty ještě pro jistotu přidávám kapičku lepidla Glossy Accents, protože jinak mi často odpadávají).

o7

Přeji příjemné tvoření a krásné prázdniny 🙂