STRÁNKA NA VÝSTAVKU :-)

Foto a text Jíťa

Už dlouhou dobu jsem si chtěla udělat „výstavkovou“ stránku s fotkou mé rodinky, a když jsem viděla Unčin dubnový sketch, hned jsem věděla, že je to pro mě to pravé ořechové.

Obr. 1

Použila jsem:

• bílou strukturovanou čtvrtku od ScrapBerry´s o velikosti 30,5 x 30,5 cm

• barevné čtvrtky, identifikační štítek a borduru z kolekce Family Forever od Bella BLVD

• razítka Keta – vlnovka a Letní dobrodružství

• chipboardové ozdoby – šipka se srdíčky značky Scrapiniec a šipky od Kety

• vyřezaný nadpis a kartonová písmenka Keta

hnědý distress inkoust Walnut v kombinaci s maskou Tima Holtze Dot Fade

oválnou raznici a o kousek větší oválnou scalloped raznici

• pevnou kartonovou desku o velikosti 30,5 cm x 30,5 cm

stojánek na hotové stránky od Kaisercraft

bílou akrylovou barvu

Obr. 2

 

Základ stránky tvoří bílá strukturovaná čtvrtka a úžasná kolekce od Bella BLVD s příznačným názvem Family Forever. Mám Bella BLVD ráda, protože mají sady ve veselých barvách s krásnými vzory. Součástí sad jsou i archy s abecedou, bordurami a tematickými samolepkami. Kromě oboustranných čtvrtek jsem z této kolekce použila také samolepicí borduru a identifikační štítek s názvem čtvrtky Family Rules.

 

Protože na stránce na výstavku je tím nejdůležitějším fotografie, zdobila jsem jen decentně. Použila jsem chipboardová srdíčka, kartonové šipky nabarvené červenou distresskou, razítka Letní dobrodružství a vlnovku. Další dominantou stránky je nadpis, část jsem vyřezala na mašince Silhouette a část tvoří chipboardová písmenka Keta. Podkladovku jsem dekorovala pomocí masky Tima Holtze Dot Fade a hnědé distressky Walnut. Na konec jsem tenkým černým fixem dokreslila jednoduchý doodling v podobě různě velkých koleček a obrázku naší rodinky, který jsem připnula kovovým klipem na horní hranu.

Obr. 3

Hotovou stránku jsem oboustrannou páskou přilepila na pevnou kartonovou desku, aby se stránka při vystavení ve stojánku nekroutila. Zadní stranu jsem pak začistila čtvrtkou ze sady Bella BLVD a ozdobila dvěma podélně přilepenými proužky, na kterých je umístěna oválná „pečeť“ a s razítkem Handmade – 100% originál.

Obr. 4

Nakonec přišel na řadu stojánek. Je vyrobený z MDF – dřevovláknitých desek a je určený k dozdobení. Nevymýšlela jsem žádné složitosti a jednoduše jsem ho potáhla jednou ze čtvrtek ze sady a hrany jsem natřela bílou akrylkou.