VALENTÝNSKÉ PŘEKVAPENÍ :-)

Foto a text Alchita

Chlapi odjeli na hory a „slaměné vdovy“ navrhly, že bychom se mohly sejít a zatím pro ně připravit nějaké valentýnské překvapení. První, co mi blesklo hlavou, bylo, že největší radost chlapovi by nejspíš udělala nějaká dobrá lahvinka nebo tyčka salámu. Ale my jsme chtěly něco vyrábět. Co vymyslet pro muže, aby naše úsilí, práce a čas nepřišly vniveč?

PicMonkey CollagePokud také přemýšlíte, čím svého partnera překvapit, možná se vám bude hodit tento tip. Myšlenka není moje, inspirovala jsem se na zahraniční webové stránce.

Potřebujeme hezkou šroubovací sklenici, stuhu a pár čtvrtek. Já jsem konečně využila srdíčka, která mi kdysi věnovala Jíťa. Myslím, že na toto uplatnění vyloženě čekala :-).

00000000000000000

Zdobení sklenice je čistě otázkou vkusu. Já jsem použila pár výseků z kulaté raznice, oinkoustovala okraje a neodpustila jsem si i trochu šití. Víčko jsem dozdobila dvěma knoflíky ve tvaru srdce. Nápisy „miluji tě“ jsou vyřezané na Silhouette a pro závěs „LÁSKA“ jsem použila písmenka od Simple Stories.

Do sklenice si nastříháme proužky papíru, na které svému milému vepíšeme drobné vzkazy. Můžou to být nějaké hezké společné vzpomínky, vyznání, ocenění toho, co na něm máme rádi, také se můžeme inspirovat nějakými výstižnými citáty z knih nebo internetu. Už záleží jen na nás, kolik vzkazů zvládneme vytvořit. Jestli uděláme jeden na každý týden nebo bude počet čistě náhodný. Každý vzkaz pečlivě srolujeme a zavážeme.

Pokud je váš muž alespoň trošku romanticky založen, určitě vyznání lásky, uznání a úcty ocení. Ať už takovým malým vzkazem nebo jakýmkoli jiným způsobem.

Alchita

00

000000

000000000000000